Lifestyle

Καίτη Φίνου: “Έφυγαν όλες από την ζωή μου”

Καίτη Φίνου: “Έφυγαν όλες από την ζωή μου”
Καίτη Φίνου: Μοναχικό το φετινό Πάσχα για την αγαπημένη ηθοποιό.

Καίτη Φίνου: Συγκλονίζει με την συγκινητική ανάρτηση της στο Instagram, η Καίτη Φίνου. Η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία με τα αγαπημένα της πρόσωπα που έφυγαν από τη ζωή συγκινώντας με το μήνυμά της, τους διαδικτυακούς της φίλους. Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Καίτη Φίνου, απεικονίζονται η μητέρα της, η αγαπημένη θεία της και οι δύο αδερφές της, που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε ένα χρόνο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ηθοποιός να νιώθει ιδιαίτερη μοναξιά και λύπη – ιδιαίτερα τις μέρες του Πάσχα – καθώς λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, όπως η ίδια εξηγεί δεν κατάφερε να πάει στην εκκλησία να τους ανάψει ένα κερί. «Έφυγαν όλες από την ζωή μου. Μανούλα, θεία,η αδελφή μου Μαίρη που με έχει αγκαλιά, και το μικρό μου η Γιάννα. Και νοιώθω τόσο μόνη… Είμαι τόσο μόνη… και δεν είχα την μικρή «πολυτέλεια» να πάω σε μια εκκλησία να τους ανάψω ένα κεράκι…. Συγνώμη» έγραψε χαρακτηριστικά στην πρόσφατη δημοσίευσή της.

Δείτε την παρακάτω:

Η Καίτη Φίνου, γεννημένη στην Έδεσσα στις 30 Δεκεμβρίου 1958, είναι Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Σε πολύ μικρή ηλικία μετακόμισε στην Αθήνα. Το 1982 αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη και το ντεμπούτο της στο κινηματογράφο το έκανε στην ταινία «ο παρθενοκυνηγός» μαζί με τον Σωτήρη Μουστάκα. Την ίδια χρονιά γνωρίζεται με τον Στάθη Ψάλτη και γίνονται κινηματογραφικό ζευγάρι, παίζοντας μαζί σε πολλές ταινίες, κυρίως του Γιάννη Δαλιανίδη, ενώ ήταν ζευγάρι και στη ζωή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments