Lifestyle

Μέμος Μπεγνής καραντίνα: Η αλλαγή στην εμφάνισή του εν μέσω καραντίνας

Μέμος Μπεγνής καραντίνα: Η αλλαγή στην εμφάνισή του εν μέσω καραντίνας
Μέμος Μπεγνής καραντίνα: Ο ηθοποιός ως λάτρης του Instagram, παρουσίασε το νέο look στους followers του.

Μέμος Μπεγνής καραντίνα: Ο Μέμος Μπεγνής εν μέσω καραντίνας ξύρισε το κεφάλι του. Ο ηθοποιός, όπως αποκάλυψε, το τόλμησε για πρώτη φορά στη ζωή του. Ως λάτρης του Instagram, παρουσίασε το νέο look στους followers του, δημοσιεύοντας μια selfie που έβγαλε στο σαλόνι του σπιτιού του, στη λεζάντα της οποίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Αλήθεια… τι έχουμε πάθει και ξυρίζουμε όλοι τα κεφάλια μας;;; Πάντως εγώ πρώτη φορά στη ζωή μου!».

Υπενθυμίζεται πως στις 15 Μαρτίου ο ηθοποιός μιλώντας με φίλο του που είναι γιατρός στις Βρυξέλλες σοκαρίστηκε και δημοσίευσε τη συνομιλία τους για να δώσει και σε όλους εμάς ένα ηχηρό μήνυμα όσον αφορά την εξάπλωση του κορονοϊού. «Ξυπνάω, πάω δουλειά, γυρνάω, κοιμάμαι. Δεν ξέρω ούτε τι μέρα είμαστε με αυτό τον γαμοϊό» φέρεται να γράφει ο Μέμος Μπεγνής στον Αλέξανδρο Αλέξη, γιατρό που εργάζεται στο δημόσιο σύστημα υγείας στις Βρυξέλλες.

Ο γιατρός λοιπόν απαντά στον Μέμο Μπεγνή. «Μεμάκο, να μην το κουνάς ρούπι σε παρακαλώ. Εδώ έχουμε πόλεμο» έγραψε ο Έλληνας γιατρός για την κατάσταση των κρουσμάτων στο Βέλγιο. «Εδώ έχουμε πόλεμο. Σήμερα διασωλήνωσα 2 νέους ανθρώπους χωρίς προβλήματα υγείας και οι πνευμονίες που κάνει ο ιός είναι τραγικές. Πρόσεχε και πες σε όλους τους κοντινούς σου το ίδιο» έγραψε στην σοκαριστική συνομιλία τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments