Lifestyle

Το Instagram της Άννας είναι απλά θεϊκό

Το Instagram της Άννας είναι απλά θεϊκό
Το συγκεκριμένο προφίλ αριθμεί περισσότερους από 12,5 εκατομμύρια ακόλουθους.

Μια ματιά αρκεί για να σε κάνει να κλειδώσεις την επιλογή. Καθημερινά ο ανδρικός πληθυσμός – κατά κύριο λόγο – πραγματοποιεί «βόλτες» στο Instagram αναζητώντας λογαριασμούς που θα τους ανεβάσουν τη διάθεση. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα τελευταία χρόνια έχουν «βομβαρδιστεί» από γυναικεία προφίλ με αιθέριες υπάρξεις να παρουσιάζουν τα κάλλη τους.

Ναι οι περιπτώσεις είναι πολλές, αμέτρητες! Αν όμως τύχει και στην αναζήτηση πέσεις πάνω στο προφίλ της Αμερικανίδας Ana Cheri θα ξεχάσεις όλα τα προηγούμενα. Και με το δίκιο σου! Ο λογαριασμός της είναι ίσως από τους πιο πληθωρικούς που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό, με το μοντέλο να παρουσιάζει κάθε πτυχή του πλούσιου ταλέντου της.

Η μελαχρινή καλλονή είναι μοντέλο, κατάγεται από την Αμερική και έγινε περισσότερο γνωστή ως η “Μις Οκτώβριος 2015” του Playboy. Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς γυναίκες του Instagram, καθώς δεν σταματά να τροφοδοτεί με αποκαλυπτικές φωτογραφίες τους 12,5 εκατομμύρια ακόλουθους της.

Οι φωτογραφίες της είναι η μία καλύτερη από την άλλη. Το μοντέλο με τις απίστευτες καμπύλες και το γλυκό πρόσωπο έχει τον τρόπο να κερδίζει χιλιάδες ακόλουθους καθημερινά. Φωτογραφίες με την ίδια να φορά μικροσκοπικά μαγιό σε εξωτικές παραλίες ή να γυμνάζεται με τα απολύτως απαραίτητα αποτελούν βασικό στοιχείο του προφίλ της.

Δείτε ένα μικρό δείγμα για να καταλάβετε

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments