Αθλητισμός

Μάικλ Τζόρνταν: Η φανέλα του στην Dream Team δημοπρατήθηκε έναντι 216.000 δολαρίων

Μάικλ Τζόρνταν: Η φανέλα του στην Dream Team δημοπρατήθηκε έναντι 216.000 δολαρίων
Μάικλ Τζόρνταν: Η ιστορική φανέλα του σπουδαίου αθλητή πουλήθηκε έναντι 216.000 δολαρίων. Ήταν η φανέλα που φορούσε στην Dream Team των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης το 1992.

Μάικλ Τζόρνταν: Η φανέλα του Μάικλ Τζόρνταν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης το 1992, πουλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (19/4) έναντι 216.000 δολαρίων, σε μια δημοπρασία που συνέπεσε με την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ των Σικάγο Μπουλς για τον «αέρινο».

Οι δημοπρασίες του Ρόμπερτ Έντουαρντ, ο οποίος πουλά αθλητικά αναμνηστικά μεγάλης αξίας, επιβεβαίωσε την πώληση της φανέλας που φόρεσε ο Τζόρνταν και έφερε τη υπογραφή του. Η τιμή πώλησης της φανέλας, μάλιστα, ήταν η δεύτερη υψηλότερη σε δημοπρασία εμφάνισης του Τζόρνταν.

Η υποβολή προσφορών άνοιξε στις 25.000 δολάριας στις 7 Απριλίου και έληξε το βράδυ της πρεμιέρας του ντοκιμαντέρ «The Last Dance» του ESPN.

«Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι αναμφισβήτητα ο πιο εμβληματικός αθλητής όλων των εποχών, κερδίζοντας έξι τίτλους ΝΒΑ και δύο χρυσά μετάλλια Ολυμπιακών Αγώνων», δήλωσε ο πρόεδρος των δημοπρασιών Ρόμπερτ Έντουαρντ, Μπράιαν Ντιούγιερ, και πρόσθεσε: «Οι συλλέκτες απολαμβάνουν να αποκτούν μια σπάνια φανέλα του Τζόρνταν από την Dream Team του 1992, τη μεγαλύτερη ομάδα μπάσκετ που δημιουργήθηκε ποτέ».

Πως θα δείτε τον τελευταίο χορό του Τζόρνταν

Όσοι έχετε πρόσβαση στο δίκτυο ESPN, ήδη στις 03:00 τη νύχτα της Κυριακής (ξημερώματα Δευτέρας ώρα Ελλάδας), προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο και το δεύτερο στις 04:00, αμέσως μετά δηλαδή. Η επαναπροβολή τους θα γίνει στις 26/4 από τις 01:00 έως τις 03:00 ενώ από τις 03:00 έως τις 05:00 θα ακολουθήσει το τρίτο και το τέταρτο επεισόδιο.

Εναλλακτικά, μπορείτε να παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ μέσω του Netflix που το φέρνει στην Ελλάδα το πρωί της Δευτέρας (20/4) στις 10:00 επίσης με τα δύο πρώτα επεισόδια τα οποία φυσικά θα έχετε την ευκαιρία να ξαναδείτε όποτε θέλετε στη φημισμένη πλατφόρμα streaming. Αναλυτικά, το Netflix θα έχει δύο επεισόδια στις 20/4, δύο στις 27/4, δύο στις 4/5, δύο στις 11/5 και τα τελευταία δύο στις 18/5, όλα από τις 10 π.μ. κι έπειτα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments