Ελλάδα

Φίλιππος Καμπούρης: Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό ο παρουσιαστής

Φίλιππος Καμπούρης: Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό ο παρουσιαστής
Φίλιππος Καμπούρης: Ο γνωστός παρουσιαστής εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο έχοντας υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Φίλιππος Καμπούρης: Δύσκολες ώρες για το γνωστό παρουσιαστή, Φίλιππο Καμπούρη, καθώς από το βράδυ του Σαββάτου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Metropolitan στο Φάληρο. Όπως έγινε γνωστό ο δημοσιογράφος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, αποτέλεσμα η οικογένειά του να ζητήσει την άμεση μεταφορά του σε νοσοκομείο.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook, ο δημοσιογράφος, Μιχάλης Στάμου, ο Φίλιππος Καμπούρης υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Συγκεκριμένα, πόσταρε μια φωτογραφία του Φίλιππου Καμπούρη και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του:

«Στο Νοσοκομείο ”METROPOLITAN” με Ελαφρύ Εγκεφαλικό Επεισόδιο Nνοσηλεύεται ο Γνωστός Δημοσιογράφος και Παρουσιαστής όπως μας ενημέρωσε η Συνεργάτης του Νικόλ Κλάδη… Αισιόδοξοι οι Γιατροί για τον Δημοφιλή Παρουσιαστή. Απαγορεύτηκε η Είσοδος στην Σύζυγό του,συγγενείς και Φίλους λόγω τής Πανδημίας… Όλοι Προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά για ταχεία ανάρρωση τού Καλού Φίλου μας …».

Από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρίσκεται η οικογένειά του και η σύζυγός του. Οι γιατροί για την ώρα αναφέρουν πως ο παρουσιαστής έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο ωστόσο θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο έως ότου διαπιστωθεί πως είναι καλά στην υγεία του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments