Ελλάδα

Κορωνοϊός Ελλάδα: Kαι δεύτερος θάνατος σήμερα – Στους 115 οι νεκροί στη χώρα μας

Κορωνοϊός Ελλάδα: Kαι δεύτερος θάνατος σήμερα – Στους 115 οι νεκροί στη χώρα μας
Κορωνοϊός Ελλάδα: Ένας 74χρονος άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό στους 115.

Κορωνοϊός Ελλάδα: Και δεύτερος θάνατος σήμερα στη χώρα μας από τον φονικό ιό, με τους νεκρούς να αγγίζουν τους 115 μέχρι και  αυτή τη στιγμή. Πρόκειται για έναν 74χρονο που άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στο οποίο νοσηλευόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 74χρονος δεν έπασχε από υποκείμενο νόσημα. Νωρίτερα κατέληξε και μια 68χρονη γυναίκα από την Καστοριά, η οποία νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης και είχε υποκείμενο νόσημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 113 νεκρός στην Ελλάδα, κατέληξε χθες Κυριακή του Πάσχα. Πρόκειται για έναν 68χρονο που άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες o 68χρονος άνδρας είχε υποκείμενο νόσημα. Παράλληλα τις προηγούμενες ώρες άλλοι δύο πολίτες έπεσαν θύματα του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, ένας άνδρας 65 ετών κατέληξε στις 4:40 τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα στο ΑΧΕΠΑ και ένας 91χρονος κατέληξε στο Σωτηρία. Και οι δύο υπέφεραν από υποκείμενα νοσήματα. Ειδικότερα, ο 65χρονος υπέφερε από υπέρταση και ο 91χρονος από καρκίνο του παχέος εντέρου και καρδιοπάθεια.

Θετική στον κορωνοϊό είναι μια έγκυος, η οποία φιλοξενείται σε δομή της περιοχής του Κρανιδίου

Αναστάτωση επικρατεί στη δομή φιλοξενίας μεταναστών στο Κρανίδι μετά την ανακοίνωση ότι μια 28χρονη έγκυος από τη Σομαλία βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Κατά πληροφορίες μετανάστες υποστηρίζουν ότι για το κρούσμα ευθύνεται μια καθαρίστρια, η οποία τις προηγούμενες ημέρες είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό και δεν είχε προσέλθει στην εργασία της εδώ και 12 ημέρες.

Σύμφωνα με το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου η 28χρονη βρέθηκε θετική μετά από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε στις 19 Απριλίου στο νοσοκομείο Ναυπλίου στο οποίο προσήλθε για άλλη αιτία η οποία δεν σχετίζεται με συμπτώματα κορωνοϊού. «Από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που διενεργήθηκαν χθες στο Ινστιτούτο Παστέρ στην Αθήνα, προέκυψε ότι είναι θετική στον Covid 19. Η εγκυμονούσα διαμένει χωρίς συμπτώματα και σε πλήρη υγειονομική απομόνωση στο δωμάτιο της, στην δομή φιλοξενίας στο Κρανίδι» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Στην περιοχή σπεύδουν ο υφυπουργός Πολιτικής προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο καθηγητής, Σωτήρης Τσιόδρας, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, και ο διοικήτης του ΕΟΔΥ. Αυτό είναι το τρίτο περιστατικό με κρούσμα κορωνοϊύ σε δομή μεταναστών στην Ελλάδα καθώς είχαν προηγηθεί κρούσματα στη Ριτσώνα και στην παλαιά δομή της Μαλακάσας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments