Διεθνή

Τραμπ ευχές σε Βαρθολομαίο: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Τραμπ ευχές σε Βαρθολομαίο: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Οικουμενικό Πατριάρχη
Τραμπ ευχές σε Βαρθολομαίο: Ο Αμερικανός πρόεδρος επικοινώνησε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη προκειμένου να εκφράσει τις ευχές του προς όλους τους Ορθοδόξους Χριστιανούς.

Τραμπ ευχές σε Βαρθολομαίο: Συνομιλία με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο είχε ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ για να εκφράσει τις πασχαλινές ευχές του προς όλους τους Ορθοδόξους Χριστιανούς που γιορτάζουν σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος το βράδυ της Κυριακής, «ο Πρόεδρος εξέφρασε τις ευχές και τις προσευχές του για ένα ευλογημένο Πάσχα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, προς τον Παναγιώτατο και σε όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς που γιορτάζουν σε όλο τον κόσμο».

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση, ο Πρόεδρος Τραμπ ευχαρίστησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη για τη φιλανθρωπική στάση που τήρησε η Ορθόδοξη Εκκλησία απέναντι στη πανδημία του κορωνοϊού.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Οικουμενικό Πατριάρχη  κ. Βαρθολομαίο είχε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να του ευχηθεί με αφορμή τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, το Πάσχα. Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, ο πατριάρχης αντευχήθηκε στον κ. Τσίπρα και στην οικογένειά του κι ενδιαφέρθηκε να μάθει για την εξέλιξη της νόσου στην Ελλάδα. Τον ενημέρωσε ότι θα αναβάλλει το προγραμματισμένο για τον Μάιο ταξίδι του στην Αθήνα και ευχήθηκε σύντομα να έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν δια ζώσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments