Lifestyle

Νατάσα Μποφίλιου γενέθλια: H όμορφη τραγουδίστρια έκλεισε τα 37 και μοιράστηκε τη στιγμή

Νατάσα Μποφίλιου γενέθλια: H όμορφη τραγουδίστρια έκλεισε τα 37 και μοιράστηκε τη στιγμή
Νατάσα Μποφίλιου γενέθλια: Τα φετινά της γενέθλια, δεν τα γιόρτασε μαζί με τους φίλους της, αλλά με τον σύντροφό της στο σαλόνι του σπιτιού της.

Νατάσα Μποφίλιου γενέθλια: Η αγαπημένη και δημοφιλής τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου έκλεισε τα 37 της χρόνια και τα μοιράστηκε μαζί μας μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Ιnstagram. Ωστόσο όπως λέει η γνωστή ερμηνεύτρια για τα φετινά της γενέθλια, και αυτή τη φορά δεν γιόρτασε μαζί με τους φίλους της, αλλά με τον σύντροφό της στο σαλόνι του σπιτιού της. Έτσι με μια ανάρτησή της μοιράστηκε το γεγονός αυτό, ενώ ευχαρίστησε όσους έσπευσαν να της ευχηθούν για τα γενέθλια της το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Η ανάρτηση στο Ιnstagram της Νατάσας Μποφίλιου

“Οι ευχές και η αγάπη σας άνθισαν μια αμυγδαλιά στην καρδιά μου και μου έδωσαν φόρα να βγω στο καλοκαίρι. Εφτασα αισίως στο σήμερα και νιώθω ευλογημένη και ευγνώμων. Αγαπημένοι μου, έχουμε να φτιάξουμε μια όμορφη ζωή” έγραψε η ερμηνεύτρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Οι ευχές και η αγάπη σας άνθισαν μια αμυγδαλιά στην καρδιά μου και μου έδωσαν φόρα να βγω στο καλοκαίρι♡ Έφτασα αισίως στο σήμερα και νιώθω ευλογημένη και ευγνώμων 🙏 Αγαπημένοι μου έχουμε να φτιάξουμε μια όμορφη ζωή, καλή μας δύναμη 🌻 🎥@kosmaskoumianos for @nidodileda

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natassa Bofiliou (@natassabofiliouofficial) στις

Η τούρτα της αγαπημένης τραγουδίστριας

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy Birthday beautiful and super talented @natassabofiliouofficial! 🎂✨ #TheCakersgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Cakers (@thecakersgr) στις

Η Νατάσσα Μποφίλιου  ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή της στα εκπαιδευτήρια Δούκα και πέρασε στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ από το οποίο είναι τελειόφοιτη. Έχει πτυχίο πιάνου και θεωρίας από το Ελληνικό Ωδείο ενώ είναι απόφοιτη και του Ωδείου Φίλιππος Νάκας. Η πορεία της στο τραγούδι ξεκίνησε με τη συμμετοχή της στις συναυλίες του Χρόνη Αηδονίδη.

Το 2004 συμμετείχε στην δεύτερη ακρόαση νέων ερμηνευτών που πραγματοποίησε η δισκογραφική εταιρεία Μικρή Άρκτος του Παρασκευά Καρασούλου, όπου διακρίθηκε και ακολούθως συμμετείχε με δύο τραγούδια στο άλμπουμ “Δεύτερη Ακρόαση της Μικρής Άρκτου”.

Το 2005 κυκλοφόρησε από την Μικρή Άρκτο ο πρώτος της προσωπικός δίσκος σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική του Κώστα Τσίρκα, με τίτλο “Εκατό μικρές ανάσες”. Το 2006 συμμετείχε στον δίσκο “Πεθαίνοντας στην Αθήνα” του Σταμάτη Κραουνάκη, που κυκλοφόρησε από την Λυχνία και περιείχε την μουσική από την ομώνυμη ταινία του Νίκου ΠαναγιωτόπουλουΤο 2007 κυκλοφόρησε το CD-single “Εν λευκώ”, σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη. Το ίδιο έτος, συμμετείχε με τρία τραγούδια και στη συλλογή “Η Γενιά του 2010” του Διφώνου, όπου συμμετείχαν επίσης η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Γιάννης Χαρούλης.

Το 2008 κυκλοφόρησε ο δίσκος “Μέχρι το τέλος”, ο πρώτος της ολοκληρωμένος δίσκος, σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη στο ντουέτο “Παρέα” συμμετείχε ο Κωστής Μαραβέγιας.  Την Πρωτοχρονιά του 2009, ο ραδιοφωνικός σταθμός Μελωδία ανέθεσε στην Μποφίλιου, στον Ευαγγελάτο και στον Καραμουρατίδη να γράψουν το τραγούδι της χρονιάς. Τον Μάρτιο του 2009 κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρεία Metropolis το CD-single “Τρία Μυστικά”.

Τον Μάρτιο του 2010 κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταορεία Lyra ο δίσκος “Εισιτήρια Διπλά”.

Το 2011 συνεργάστηκε με τον Σταύρο Ξαρχάκο στην συναυλία που έλαβε χώρα στο Gazarte, όπου ερμήνευσε με τον Γιάννη Χαρούλη τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη και του ίδιου.  Το 2013 συμπληρώνει 10 χρόνια παρουσίας στο χώρο της μουσικής και τα γιορτάζει με μια παράσταση στο Kyklos Live Stage.  Το Δεκέμβριο του 2014 κυκλοφορεί από τη Feelgood Records ο δίσκος “Πρώτες Λέξεις”, σε στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου, μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη και ερμηνεία της Νατάσσας Μποφίλιου και του Σωκράτη Μάλαμα.

Το καλοκαίρι του 2018 κυκλοφορεί από τη Feelgood Records η ζωντανή ηχογράφηση της παράστασης των τριών καλλιτεχνών, σε διπλό δίσκο με τίτλο “Μπελ Ρεβ LIVE”. Το 2019 η Νατάσσα Μποφίλιου με μια νέα παράσταση “Ελληνικά Διάφορα” σε συνεργασία με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο κάνανε έναν κύκλο 10 παραστάσεων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments