Θέσεις Εργασίας

Προσλήψεις σε Δήμους: 48 θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Προσλήψεις σε Δήμους: 48 θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Προσλήψεις σε Δήμους: Νέες 48 θέσεις εργασίας έχουν ανοίξει σε Δήμους σε όλη την Ελλάδα.

Προσλήψεις σε Δήμους: Άμεση ενίσχυση για Δήμους σε όλη την Ελλάδα. Για την ακρίβεια πρόκειται για νέες 48 θέσεις εργασίας σε όλη τη χώρα.

 18 θέσεις εργασίας – Δήμος Δωρίδος

Ανακοινώνεται η πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τους τέσσερις μήνες μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών, συνολικά δέκα οκτώ (18) ατόμων , για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κωροναϊού COVID-19.

Δείτε την προκήρυξη εδώ

18 θέσεις εργασίας – Δήμος Δωδώνης

Ανακοινώνεται η πρόσληψη 18 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συγκεκριμένα στο email: [email protected], ή με fax στο 26543060120, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση Δήμος Δωδώνης Ν. Ιωαννίνων ΤΚ 45500. (τηλ. επικοινωνίας 26543 60125), έως και 22-04-2020.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Δείτε την προκήρυξη εδώ

12 θέσεις εργασίας – Δήμος Πύργου

Ανακοινώνεται η πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών, προσωπικού δώδεκα (12) ατόμων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007, και λόγω κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο email: [email protected] ή εφόσον δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική αποστολή, στο Δημοτικό Κατάστημα (ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑΚΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, Τ.Κ. 27 131, ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ) στο Πρωτόκολλο του Δήμου Πύργου, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών και έως 21/4/2020 που αρχίζει από την επομένη ημέρα της ανάρτησης της παρούσας στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος (Πολύκεντρο) και στην ιστοσελίδα του Δήμου. Πληροφορίες αποκλειστικά στα τηλ. 26213-62611, 655 και 656 (Τμήμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας).

Δείτε την προκήρυξη εδώ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments