Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Προχωρημένες επαφές του Ρόκα με Φαν Λα Πάρα

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Προχωρημένες επαφές του Ρόκα με Φαν Λα Πάρα
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής του «Τριφυλλιού» συνεχίζει τις επαφές του με υποψήφιους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να έρθουν το καλοκαίρι στους «Πράσινους».

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Μπορεί η αγωνιστική δραστηριότητα στους «Πράσινους» να αγνοείται εδώ και αρκετό καιρό λόγω της απαγόρευσης των αθλητικών εκδηλώσεων λόγω για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας. Στο «Τριφύλλι» ωστόσο, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Τσάβι Ρόκα δεν έχει σταματήσει ημέρα να εργάζεται εντατικά σκεπτόμενος μονάχα την επόμενη ημέρα της ομάδας και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής καθημερινά διερευνά κάθε επαφή που έχει προκειμένου να φέρει στην ομάδα ποιοτικές λύσεις. Μία από αυτές που όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ ο έμπειρος τεχνικός διευθυντής εξετάζει ενδελεχώς είναι η περίπτωση του μεσοεπιθετικού, Φαν Λα Πάρα. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός δεν “έδεσε” στους Σέρβους και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Καέν, Χερενφεεν, Μπράιτον, Γουλβς, Μίντλεσπρο και Χάντερσφιλντ.

Ο Τσάβι Ρόκα έχει κάνει τη πρώτη κρούση προς τη πλευρά του εκπροσώπου του παίκτη, προκείμενου να μάθει τα οικονομικά δεδομένα, καθώς επίσης και αν θα τον ενδιέφερε να έρθει στην Ελλάδα.

Η απάντηση που ελήφθη ήταν πως προτεραιότητα του παίκτη είναι να πάει είτε στην Ολλανδία είτε στην Αγγλία, όντας απογοητευμένος από το πέρασμά του από τη Σερβία. Μάλιστα, οι απαιτήσεις του είναι χαμηλότερες από τις 750-800.000 ευρώ που ήταν το συμβόλαιό του στην ομάδα του Βελιγραδίου. Ο Τσάβι Ρόκα εξετάζει την περίπτωσή του και την έχει προκρίνει μαζί με 3-4 ακόμη περιπτώσεις για τον βασικό εξτρέμ που θα πλαισιώσει τον Χατζηγιοβάνη.

Στην Ολλανδία έγραψαν για ενδιαφέρον τον ΠΑΟΚ για τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό, ωστόσο -στην πραγματικότητα- η μοναδική κρούση που έχει τώρα από ελληνική ομάδα, γιατί δεν αποκλείουμε κάτι για το μέλλον, είναι από τον Παναθηναϊκό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments