Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Κανένα θέμα με Ραντοσάβλιεβιτς

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Κανένα θέμα με Ραντοσάβλιεβιτς
Παναθηναϊκός μπάσκετ: Οι «Πράσινοι» είναι σαφές εδώ και αρκετούς μήνες πως αναζητούν τον ιδανικό παίκτη για τη θέση του σέντερ, όμως αυτός σίγουρα δεν είναι ο Μπόνγκνταν Ραντοσάβλιεβιτς.

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Ο φετινός Παναθηναϊκός δεδομένα χαρακτηρίζεται από ολοφάνερα προτερήματα αλλά και τρανταχτές αδυναμίες. Μία από αυτές που αποτελεί πληγή τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση είναι η κάλυψη στη θέση «5» εκεί όπου Παπαγιάννης και Βιουγιούκας δεν μπορούν να βγάλουν εις πέρας την αποστολή τους.

Στο «Τριφύλλι» όλο αυτό το διάστημα αναζητείται ο εκλεκτός που θα φέρει ισορροπία στην ομάδα, ο «ψηλός» που θα ταιριάξει άμεσα με το υπόλοιπο δυναμικό και θα φέρει πολλαπλά κέρδη σε άμυνα και επίθεση. Αυτός όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ σίγουρα δεν είναι ο Μπόνγκνταν Ραντοσάβλιεβιτς.

Το μεσημέρι κυκλοφόρησε σενάριο (έπειτα από δημοσίευση του Eurobasket.com) για ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον 27χρονο –Γερμανό με σερβικές ρίζες- σέντερ. Ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχει βάση σε αυτήν τη φημολογία, διότι όπως ανέφερε ο Δημήτρης Κοντός στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6: «Δεν παίζει τίποτα Ραντοσάβλιεβιτς».

Πρόκειται για αθλητή που φέτος έπαιξε στους Χάμπουργκ Τάουερς έχοντας 15,3 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ ανά αγώνα σε 7 συμμετοχές στη γερμανική λίγκα. Για έναν μήνα ανήκε στο δυναμικό της Άλμπα, χωρίς όμως ιδιαίτερη παρουσία, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει από Μπάγερν, Ουλμ και Μπρίντιζι μεταξύ άλλων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments