Ελλάδα

Ηλεία 65χρονη: Kατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού και ληστείας μέσα στο σπίτι της

Ηλεία 65χρονη: Kατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού και ληστείας μέσα στο σπίτι της
Ηλεία 65χρονη: H γυναίκα ισχυρίστηκε ότι δυο άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα και την ακινητοποίησαν απειλώντας ότι θα της βάλουν φωτιά.

Ηλεία 65χρονη: To πρωί της Δευτέρας του Πάσχα μια 65χρονη προέβη σε καταγγελία, λέγοντας ότι έπεσε θύμα βιασμού και ληστείας από δύο άνδρες μέσα στο σπίτι της σε περιοχή της νότιας Ηλείας. Σύμφωνα με το protothema. gr η 65χρονη ισχυρίστηκε ότι δυο άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, την ακινητοποίησαν απειλώντας ότι θα της βάλουν φωτιά και θα την κάψουν και τη βίασαν ο ένας μετά τον άλλο, ενώ στη συνέχεια της πήραν και όσα χρήματα είχε, περίπου 250 ευρώ, καθώς και την τραπεζική της κάρτας μαζί με το PIN.

Η 65χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου όπου, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com υποβλήθηκε σε εξέταση από ιατροδικαστή, για να εξακριβωθεί αν πράγματι υπέστη βιασμό. Παράλληλα οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν από τα ψηφιακά ίχνη της κάρτας αν έγινε ανάληψη ή συναλλαγή σε κάποιο κατάστημα, ώστε να εντοπίσουν τους δράστες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments