Ελλάδα

Νίκος Χαρδαλιάς κορωνοϊός: Σε καραντίνα 14 ημερών το Κρανίδι – 150 θετικά κρούσματα στον ιό

Νίκος Χαρδαλιάς κορωνοϊός: Σε καραντίνα 14 ημερών το Κρανίδι – 150 θετικά κρούσματα στον ιό
Νίκος Χαρδαλιάς κορωνοϊός: Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας με τις τοπικές αρχές του Κρανιδίου, με τον πρώτο να ανακοινώνει πως η περιοχή τίθεται από απόψε το βράδυ σε 14ημερη καραντίνα.

Νίκος Χαρδαλιάς κορωνοϊός: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας με τις τοπικές αρχές στο Κρανίδι, όπου έχει σημάνει συναγερμός. O υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας επιβεβαίωσε ότι έχουμε 150 επιβεβαιωμένα κρούσματα σε σύνολο 497 δειγμάτων.

Πρόκειται για 148 φιλοξενούμενους, μία εργαζομένη και ένα στέλεχος της δομής. Είναι όλοι ασυμπτωματικοί.

Η δομή μπαίνει σε στεγανοποίηση και ο δήμος σε συνεργασία με την περιφέρεια έχει αναλάβει το κομμάτι της τροφοδοσίας και του υγειονομικού εξοπλισμού. Σε ολόκληρο το δήμο θα ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 20:00 το βράδυ έως τις 08:00 το πρωί και αναστέλλεται η λειτουργία λαϊκών αγορών για 14 ημέρες.

Όλοι οι ηλικιωμένοι καλούνται να μείνουν στο σπίτι τους για το διάστημα αυτό για προληπτικούς λόγους. Η σύσκεψη γίνεται με τη συμμέτοχη του Δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλου και του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νικά.

O κ. Χαρδαλιάς μετά το αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο που διαπιστώθηκε στην δομή μεταναστών μετέβη επί τόπου μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα αλλά και τον γ.γ. υποδοχής αιτούντων άσυλο, Εμμανουήλ Λογοθέτη. Φτάνοντας ο κ. Χαρδαλιάς είπε ότι δεν υπάρχει λόγος πανικού και ότι όλα θα γίνουν σύμφωνα με το πρωτόκολλο. Στην δομή φιλοξενούνται 470 άνθρωποι. Δεν υπάρχει λόγος πανικού. Ο,τι πρέπει να γίνει θα γίνει με βάση το πρωτόκολλο, είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 6 το απόγευμα ο Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα αναμένεται να ανακοινώσουν τα επίσημα στοιχεία που προκύπτουν από το πέρασμα της πανδημίας στη χώρα το τελευταίο 24ωρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments