Τεχνολογία

Αυτές οι online πλατφόρμες για να βρεις ταίρι έχουν πολύ κόσμο στη διάρκεια της καραντίνας

Αυτές οι online πλατφόρμες για να βρεις ταίρι έχουν πολύ κόσμο στη διάρκεια της καραντίνας
Ο κορωνοϊός έχει πάει στα ύψη το online dating.

Κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας πανδημίας, όπου η συνάντηση με ανθρώπους είναι μια σχεδόν αδύνατη πρόκληση, ορισμένοι διαδικτυακοί daters συνεχίζουν την αναζήτηση ρομαντισμού, αλλά μέσω συνομιλιών με βίντεο αντί να συναντιούνται από κοντά. Και πρέπει να είναι πιο δημιουργικοί, πιο υπομονετικοί και καλύτεροι συνομιλητές — δεξιότητες που δεν ήταν στο παρελθόν τόσο σημαντικές. Είτε λόγω πλήξης, μοναξιάς, και ύπαρξης ελεύθερου χρόνου, είτε ενός συνδυασμού όλων αυτών, πολλοί διαδικτυακοί daters λένε ότι χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο τις εφαρμογές γνωριμιών για να ξεφύγουν από τη μοναξιά εκτός από την εύρεση συντρόφων.

Οι υπηρεσίες online dating γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς τις τελευταίες ημέρες, όπου ο κορονοϊός επιβάλλει την καραντίνα στο σπίτι.  Από τις δεκάδες εφαρμογές που λειτουργούν, οι πιο δημοφιλείς είναι οι:

Μια έρευνα της διαδικτυακής πλατφόρμας γνωριμιών Coffee Meets Bagel με τη συμμετοχή 1.140 χρηστών μετά το ξέσπασμα της πανδημίας κατέδειξε μερικές από τις συμπεριφορές που αλλάζουν. Συγκεκριμένα, διαπίστωσε ότι το 39% των ερωτηθέντων σχεδίαζε να στείλει περισσότερα μηνύματα στους υποψήφιους συντρόφους τους, ενώ το 29% είχε πρόθεση να τηλεφωνήσει και το 28% δήλωσε ότι θα συνομιλούσε περισσότερο μέσω βίντεο.

Δεν είναι σαφές εάν οι βιντεοκλήσεις θα αυξήσουν τις πιθανότητες για τη δημιουργία σημαντικών και σε βάθος προσωπικών σχέσεων όταν σταματήσει η καραντίνα. Από τη μία πλευρά, οι επίδοξοι σύντροφοι θα γνωρίζουν ο ένας τον άλλον καλύτερα όταν τελικά συναντηθούν δια ζώσης. Όμως, από την άλλη, κινδυνεύουν να χάσουν το ενδιαφέρον τους ο ένας για τον άλλον κατά τη διάρκεια των εβδομάδων ή των μηνών που θα περιμένουν για να καταστεί δυνατή η δια ζώσης συνάντηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments