Πως Να

13033 κωδικοί: Πως μπορώ να πάω στη δουλειά μου

13033 κωδικοί: Πως μπορώ να πάω στη δουλειά μου
13033 κωδικοί: Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να πάτε στην εργασία σας χωρίς να αντιμετωπίσετε προβλήματα.

13033 κωδικοί: Τις τελευταίες εβδομάδες έχει εφαρμοστεί το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας στην Ελλάδα. Αυτό το μέτρο πάρθηκε για να μειωθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού. Ο περισσότερος κόσμος άκουσε τις συμβουλές των ειδικών και έμεινε στο σπίτι του. Στις 26 Απριλίου τελειώνει η καραντίνα και μέσα στον Μάιο αναμένεται να ξεκινήσει η σταδιακή άρση των μέτρων και το άνοιγμα ορισμένων καταστημάτων που έκλεισαν με κρατική εντολή.

Ωστόσο όσο διαρκεί η καραντίνα κάποιοι έπρεπε να πάνε κανονικά στις δουλειές τους. Για να γίνει αυτό χωρίς προβλήματα θα έπρεπε να έχουν στην κατοχή τους ένα ειδικό έγγραφο που δηλώνει ότι βρίσκονται εκτός σπιτιού προκειμένου να πάνε ή να επιστρέψουν από τον χώρο εργασίας τους.

Τι πρέπει να κάνετε

Για μετάβαση προς και από την εργασία κατά τις εργάσιμες ώρες, η βεβαίωση κίνησης είναι πάγια (τύπου A) και παρέχεται, με προσωπική ευθύνη του υπογράφοντος, από τον εργοδότη ή, σε περίπτωση νομικού προσώπου από τον νόμιμο εκπρόσωπό του ή, σε περίπτωση ελεύθερου επαγγελματία ή αυτοαπασχολούμενου, από τον ίδιο.

Για πάγια βεβαίωση κίνησης (Τύπου Α) προς και από την εργασία απαιτείται συμπληρωμένο το κάτωθι έντυπο: Ημερομηνία, ώρα, υπογραφή

Θυμίζουμε ότι ο εργαζόμενος θα πρέπει να έχει μαζί του ταυτότητα ή διαβατήριο για να γίνει η ταυτοποίηση των στοιχείων. Σε αντίθετη περίπτωση θα πιαστεί σαν παράβαση και θα επιβληθεί πρόστιμο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments