Lifestyle

Νίκος Μουτσινάς: Επέστρεψε στις οθόνες – Έκανε «καραντίνα» το στούντιο

Νίκος Μουτσινάς: Επέστρεψε στις οθόνες – Έκανε «καραντίνα» το στούντιο
Νίκος Μουτσινάς: Το βαρύ «πυροβολικό» στο ψυχαγωγικό κομμάτι του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ επέστρεψε, με το «Καλό Μεσημεράκι» να επανέρχεται στις οθόνες και να προκαλεί ντελίριο ενθουσιασμού στους υποστηρικτές του.

Νίκος Μουτσινάς: Δεν άντεξε άλλο την καραντίνα ο Νίκος Μουτσινάς και θέλησε να την μοιραστεί με το φανατικό κοινό του. Ο παρουσιαστής επέστρεψε στις οθόνες ενεργοποιώντας και πάλι το επιτυχημένο εγχείρημα «Καλό Μεσημεράκι» μέσω της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ.

Οι ιθύνοντες της εκπομπής άλλαξαν αρκετά στο πλατό δημιουργώντας σκηνικό καραντίνας, με τον Νίκο Μουτσινά να είναι ο άνθρωπος που θα ζει μέσα σε αυτή και θα έχει σε απόσταση ασφαλείας όλους τους συνεργάτες του.  Τραγουδώντας μπήκε στο πλατό ο Νίκος Μουτσινάς αφού επέστρεψε στην εκπομπή του “Καλό Μεσημεράκι” η οποία είχε σταματήσει λόγω κορονοϊού.

Διασκευάζοντας το τραγούδι της Μαρινέλλας “Καμιά φορά” ο Νίκος Μουτσινάς αφιέρωσε τον στίχο στις ημέρες που ζούμε και την καραντίνα στην οποία βρίσκονται οι τηλεθεατές. Το διαφορετικό στην εκπομπή είναι ότι πλέον δεν υπάρχει κοινό στο στούντιο αλλά φιλοξενούνται κάποιοι τηλεθεατές μέσω γιγαντοοθόνης. Επίσης διαφορετικό ήταν το στούντιο που τώρα θυμίζει περισσότερο σπίτι.

Κατά τη διάρκεια αυτής ο Νίκος Μουτσινάς συνομίλησε με την Άλκιστις Πρωτοψάλτη. Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν επί της ουσίας η πρώτη καλεσμένη έστω και από το τηλέφωνο του για τον παρουσιαστή. Οι δυο τους μίλησαν για το πως είναι να ζει στην καραντίνα αλλά και το τι αφήνει αυτή η εμπειρία σε ένα αύριο που έρχεται αρκετά διαφορετικό από αυτό που γνωρίζαμε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments