Αθλητισμός

Παναθηναϊκός προπονητής: Ο κόσμος «ψηφίζει» Βόβορα [pic]

Παναθηναϊκός προπονητής: Ο κόσμος «ψηφίζει» Βόβορα [pic]
Παναθηναϊκός προπονητής: Οι ιθύνοντες του «Τριφυλλιού» αναζητούν ακόμη τον άνθρωπο που θα καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Ρικ Πιτίνο, με τον μέχρι πρότινος βοηθό του, Γιώργο Βόβορα να παρουσιάζεται ως ο επικρατέστερος.

Παναθηναϊκός προπονητής: Σε αναζήτηση προπονητή συνεχίζουν να βρίσκονται στο «Τριφύλλι». Οι «Πράσινοι» πριν λίγο καιρό αποχαιρέτησαν για δεύτερη – και λογικά τελευταία – φορά τον Ρικ Πιτίνο, με τον Αμερικανό προπονητή να επιστρέφει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στο ξεκίνημα της πανδημίας, υπογράφοντας παράλληλα συμβόλαιο συνεργασίας με ομάδα του κολεγιακού πρωταθλήματος.

Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις ωστόσο συνεχίζει ακέφαλος, χωρίς προπονητή πριν επιστρέψει η κανονικότητα και το κρίσιμο διάστημα της σεζόν, εκεί που κρίνονται τα πάντα. Τα σενάρια για τον διάδοχο του Αμερικανού προπονητή δίνουν και παίρνουν, ωστόσο από τη πρώτη στιγμή πρώτο φαβορί για την διαδοχή του είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Γιώργος Βόβορας.

Ο νεαρός προπονητής τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σταθερά στη θέση 2 στον προπονητικό πάγκο των «Πράσινων» έχοντας βρεθεί ως βοηθός τόσο του Ρικ Πιτίνο όσο και του Τσάβι Πασκουάλ. Επιπλέον σε όποια ευκαιρία πήρε ως πρώτος έδειξε να τα πηγαίνει περίφημα κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα του κοινού του «Τριφυλλιού». Μεγάλη μερίδα των φίλων της ομάδας δείχνει να τον εμπιστεύεται για την επόμενη ημέρα.

Αυτό δείχνει το παρακάτω ποστ του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος ανέβασε μια φωτογραφία με τον γιο του στο Instagram και αμέσως δέχθηκε βροχή θετικών μηνυμάτων.

Κοουτς μαζί σου όλοι πάμε γερά και μην μασάς”

“Σε στηρίζουμε μπορείς να μας πας ψηλά”

“Ετοιμάσου να σηκώσεις στις πλάτες σου πλέον την ομαδάρα μας!!!! Σου έχουμε ΑΠΟΛΥΤΗ εμπιστοσύνη…” “Κύριε Βόβορα είναι τιμή μας να αναλάβεις την ομάδα!!” “Σας περιμένουμε”☘️☘️☘️

Ήταν μερικά από τα μηνύματα στήριξης στο πρόσωπό του

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments