Ελλάδα

Αχαρνών Αθήνα: Κρατούσε γυναίκες φυλακισμένες και τις εξέδιδε

Αχαρνών Αθήνα: Κρατούσε γυναίκες φυλακισμένες και τις εξέδιδε
Αχαρνών Αθήνα: Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία μια υπόθεση μαστροπείας και αιχμαλωσίας στο κέντρο της Αθήνας.

Αχαρνών Αθήνα: Μια σοκαριστική υπόθεση μαστροπείας και αιχμαλωσίας βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ένας Έλληνας μαστροπός κρατούσε φυλακισμένες σε διαμέρισμα στην Αχαρνών τουλάχιστον δυο γυναίκες. Η αποκάλυψη έγινε το βράδυ της Τρίτης όταν μια από τις γυναίκες που κρατούνταν φυλακισμένες, βρήκε την ευκαιρία και βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος στην Αχαρνών και άρχισε να φωνάζει.

Την γυναίκα άκουσαν κάτοικοι και κάλεσαν την αστυνομία.

Όπως αποκάλυψε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών, Βασίλης Ντούμας, ο κατηγορούμενος μαστροπός εκτός από τη γυναίκα που βγήκε στο μπαλκόνι και φώναζε και η οποία είναι Γερμανίδα, κρατούσε άλλη μια φυλακισμένη. Τους είχε πάρει τις ταυτότητες και τα διαβατήρια, τους έδινε ναρκωτικά και τις εξέδιδε. Μάλιστα, φέρεται να είχε βάλει και αγγελία για να βρει περισσότερους πελάτες για τα θύματά του. Ο μαστροπός συνελήφθη.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση μαστροπείας σε περιοχές της Βάρδας και της Μανωλάδας:

Υπενθυμίζεται, πως πρόσφατα εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης στην Ηλεία, υπόθεση μαστροπείας σε περιοχές της Βάρδας και της Μανωλάδας. Για τη υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος ενός 22χρονου αλλοδαπού για μαστροπεία, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο δράστης, τους τελευταίους έξι μήνες, εξανάγκαζε καθημερινά μια 17χρονη ομοεθνή του, να εκδίδεται σε αλλοδαπούς σε περιοχές της Βάρδας και της Μανωλάδας, λαμβάνοντας ο ίδιος χρηματική αμοιβή. Η ανήλικη εξετάστηκε παρουσία πραγματογνώμονα – ψυχολόγου και έχει τεθεί σε προστατευτική φύλαξη από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη έχει υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments