Ελλάδα

Μενίδι: Σφαίρα καρφώθηκε σε ποδήλατο 3χρονης από γλέντι Ρομά

Μενίδι: Σφαίρα καρφώθηκε σε ποδήλατο 3χρονης από γλέντι Ρομά
Μενίδι: Μια σφαίρα καρφώθηκε σε ποδήλατο ενός τρίχρονου κοριτσιού στο Μενίδι. Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως έφυγε από όπλο Ρομά που έσπασαν την καραντίνα και έκαναν γλέντι.

Μενίδι: Συγκλονίζει η μαρτυρία της μητέρας ενός τρίχρονου κοριτσιού στο Μενίδι, που είδε σφαίρα καρφωμένη στο ποδήλατο του. Το ποδήλατο βρισκόταν σε διαμέρισμα 5ου ορόφου, έξω από το δωμάτιο του. «Είχαμε Άγιο διότι τη δεδομένη χρονική στιγμή, λείπαμε από το σπίτι» είπε χαρακτηριστικά στο protothema.gr η μητέρα.

Η ίδια επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της καθώς η πολυκατοικία της απέχει λίγα μόλις μέτρα από συνοικία αθίγγανων.

Όμως δεν μπορεί να κρύψει την οργή της και το τι ένιωσε όταν βρήκε την σφαίρα καρφωμένη στο ποδήλατο του κοριτσιού της. Αναρωτιέται, πως έφτασε έως εκεί, ποιος και γιατί την έστειλε. Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν να διερευνήσουν την υπόθεση, εκτιμούν ότι η σφαίρα έφυγε από όπλο Ρομά, κατά την διάρκεια ξέφρενων γλεντιών που οργανώθηκαν το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, όπου μάλιστα σημειώθηκαν επεισόδια με τους αστυνομικούς που έσπευσαν να διαλύσουν τις συγκεντρώσεις λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.

Οι Ρομά τους “υποδέχθηκαν” βρίζοντας τους και πετώντας πέτρες και οι αστυνομικοί απάντησαν με προσαγωγές. Αδιάψευστος μάρτυρας βίντεο που ανέβασε νεαρός τσιγγάνος στην εφαρμογή Tik Tok. Μέσα λοιπόν σε αυτή την φορτισμένη ατμόσφαιρα, σε στιγμές κεφιού ή έντασης, χωρίς να έχει προσδιοριστεί η ακριβής χρονική στιγμή, ακούστηκαν, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, αρκετοί πυροβολισμοί από το σημείο όπου διεξάγονταν τα γλέντια.

«Πολύ συχνά ακούμε πυροβολισμούς έτσι κι αλλιώς» ισχυρίστηκε η μητέρα του τρίχρονου κοριτσιού. Μόνο που δεν φανταζόταν ότι θα έφτανε η μέρα που μια απ’ αυτές οι σφαίρες θα έπεφταν στο σπίτι της. «Είχαμε Άγιο» επαναλάμβανε ξανά και ξανά. «Όταν είδαμε την σφαίρα πανικοβληθήκαμε, ευτυχώς η μικρή μας δεν κατάλαβε τι ακριβώς συμβαίνει».

Η αστυνομία πήρε το εύρημα, το οποίο έστειλε για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Όλα αυτά έχοντας περάσει τρία χρόνια, όταν μια άλλη αδέσποτη σφαίρα, καρφώθηκε στο κεφάλι του 11χρονου Μάριου κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής σε δημοτικό σχολείο, πάλι στο Μενίδι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments