Ελλάδα

Ρίο κορωνοϊός: Επιμένει ο πυρετός του 19χρονου από το Κρανίδι

Ρίο κορωνοϊός: Επιμένει ο πυρετός του 19χρονου από το Κρανίδι
Ρίο κορωνοϊός: Δεν λέει να πέσει ο πυρετός του 19χρονου από το Κρανίδι που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου. Επικοινωνία των γιατρών με τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Ρίο κορωνοϊός: Επιμένει ο πυρετός του 19χρονου Σομαλού που μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο του Ρίου από τη δομή φιλοξενίας στο Κρανίδι, με συμπτώματα κορωνοϊού, γεγονός που προβληματίζει τους γιατρούς. Όπως είπε μιλώντας στο tempo24 ο λοιμωξιολόγος Χαράλαμπος Γώγος η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά θα εξεταστεί λεπτομερώς από το ιατρικό προσωπικό.

Στο μεταξύ σε θάλαμο αρνητικής πίεσης παραμένει ο 19χρονος από το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο κ. Γώγος, όπως ανέφερε, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα τον οποίο και ενημέρωσε για την κατάσταση του 19χρονου, ενώ για το ενδεχόμενο να μεταφερθούν στο Ρίο κρούσματα που θα παρουσιαστούν στο Πόρτο Χέλι δήλωσε έτοιμος καθώς το νοσηλευτήριο παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα.

Νωρίτερα σήμερα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, σημείωσε από τη δομή πως: «Κάναμε σκληρή δουλειά με την ιχνηλάτηση όλο το βράδυ. Φεύγουμε με 177 δείγματα που αφορούν σε επαφές δυνητικές είτε high είτε low risk». Επίσης διαβεβαίωσε ότι έχει εξασφαλιστεί και η υγειονομική περίθαλψη που αφορά στη δομή και την ευρύτερη περιοχή αλλά και η τροφοδοσία της δομής.

«Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Έχει μια αξία να δούμε τα δείγματα, αύριο το πρωί θα είμαστε σε θέση να έχουμε εικόνα» πρόσθεσε. Παράλληλα κάλεσε όλους τους κατοίκους στην ευρύτερη περιοχή της Ερμιονίδας «να μείνουν σπίτι τους, ειδικά όσοι έχουν νοσήματα ή ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Εφόσον εφαρμοστούν τα μέτρα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments