Lifestyle

Βάλια Χατζηθεοδωρίδου: Οι φήμες την θέλουν ζευγάρι με τον Πέτρο των Alcatrash

Βάλια Χατζηθεοδωρίδου: Οι φήμες την θέλουν ζευγάρι με τον Πέτρο των Alcatrash
Βάλια Χατζηθεοδωρίδου: Φαίνεται πως στη ζωή του όμορφου μοντέλου δεν βρίσκεται μονάχα ένας Πέτρος, καθώς εκτός από τον παρουσιαστή του «Τροχού της Τύχης» υπάρχει ακόμη ένας.

Βάλια Χατζηθεοδωρίδου: Το γνωστό μοντέλο, το οποίο θαυμάζουμε καθημερινά μέσα από το πετυχημένο τηλεπαιχνίδι του STAR «ο Τροχός της Τύχης» φαίνεται πως βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες των περιόδων της ζωής της. Και αυτό καθώς εκτός από τα επαγγελματικά που τα πηγαίνει περίφημα οι φήμες την θέλουν να είναι σε σχέση και με τον γοητευτικό τραγουδιστή του συγκροτήματος Alcatrash, Πέτρο.

Το όμορφο ζευγάρι μάλιστα όπως φαίνεται περνά μαζί την καραντίνα, με τη Βάλια να πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλάι του όμορφου τραγουδιστή. Μέχρι τώρα κανένας δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους, ωστόσο ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την μεσημεριανή εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” όπου συνεργάζεται με τους Alcatrash φρόντισε να φέρει τον Πέτρο σε δύσκολη θέση.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής δήλωσε ότι το διάστημα της καραντίνας παρακολουθούσε αρκετά τηλεόραση και ένα από τα προγράμματα που έβλεπε ήταν η εκπομπή ο “Τροχός της τύχης”. Η Κατερίνα Καινούργιου τότε αποκάλυψε ότι ο Πέτρος και η Βάλια έχουν έρθει πολύ κοντά τον τελευταίο καιρό, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι ζευγάρι.

Σήμερα, ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” σχολίασε το συγκεκριμένο απόσπασμα και τότε ρώτησε τον Πέτρο, αν η Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι μόνη της αυτό το διάστημα. Ο Πέτρος τότε διπλωματικά απάντησε: “Να αγοράσω ένα φωνήεν;” και έτσι απέφυγε την ερώτηση, αλλά ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τα όσα ακούστηκαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments