Video

Χορευτές της Όπερας του Παρισιού: Δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους με ένα υπέροχο βίντεο

Χορευτές της Όπερας του Παρισιού: Δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους με ένα υπέροχο βίντεο
Χορευτές της Όπερας του Παρισιού: Χορέυουν στα σπίτια τους, λέγοντας "ευχαριστώ" σε όσους μάχονται κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Χορευτές της Όπερας του Παρισιού: Όσο ο κορωνοιός βρίσκεται απειλητικά γύρω μας, με τις εξελίξεις να τρέχουν, τόσο για την πορεία της νόσου όσο και για τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβάλλει οι χώρες, ένα όμορφο βίντεο έρχεται να μας κάνει να ξεχαστούμε λίγο από τις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε. Ο λόγος για την πρωτοβουλία των χορευτών της Όπερας του Παρισίου που θέλησαν με ένα βίντεο να δείξουν την ευγνωμοσύνη στους ήρωες που μάχονται κατά της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Σε ένα πρόσφατο βίντεο που έχει γίνει ήδη viral, λόγω της επισκεψιμότητάς του, οι χορευτές του μπαλέτου της Όπερας του Παρισιού πήραν μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία -να χορέψουν στα σπίτια τους, λέγοντας με τον τρόπο τους «ευχαριστώ» σε όσους μάχονται τον ιό στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων.

Επιλέγοντας ως μουσική υπόκρουση τον χαρακτηριστικό Χορό των Ιπποτών (Dance of the Knights) που συνέθεσε ο Sergei Prokofiev για το μπαλέτο Ρωμαίος και Ιουλιέτα, οι χορευτές βιντεοσκόπησαν τους εαυτούς τους να εκτελούν μια σύντομη χορογραφία. Ο Γάλλος σκηνοθέτης Cédric Klapisch, που αρχικά προσέγγισε τους χορευτές με την ιδέα, ήταν εκείνος που ανέλαβε να μοντάρει το βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο Youtube και στο Instagram της Όπερας.

«Αυτή η αυθόρμητη πρωτοβουλία είναι προϊόν της θέλησής μας να εκφράσουμε τη βαθιά ευγνωμοσύνη και τη στήριξή μας σε όλους όσους εργάζονται με αφοσίωση και κουράγιο για να μας προστατέψουν», έγραφε μεταξύ άλλων το μήνυμα που συνόδευε το βίντεο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments