Ελλάδα

Κορωνοϊός – Περιστέρι: Εικοσιέξι κρούσματα στην κλινική «Ταξιάρχαι»

Κορωνοϊός – Περιστέρι: Εικοσιέξι κρούσματα στην κλινική «Ταξιάρχαι»
Κορωνοϊός - Περιστέρι: Σε εξέλιξη επιχείρηση του ΕΟΔΥ - Έχουν ληφθεί συνολικά 101 δείγματα και αναμένονται αποτελέσματα εξετάσεων.

Κορωνοϊός – Περιστέρι: Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές υπηρεσίες, μετά την επιβεβαίωση 26 κρουσμάτων κορωνοϊού στην  ιδιωτική κλινική Ταξιάρχαι, στο Περιστέρι. Επί τόπου έχουν σπεύσει κλιμάκια του ΕΟΔΥ, προκειμένου να διαπιστώσουν την έκταση της διασποράς και να αποφασισθούν τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κλινική νοσηλεύονται κυρίως νεφροπαθείς ασθενείς.

Συνολικά, έχουν ληφθεί 101 δείγματα από ασθενείς και προσωπικό και αναμένονται αποτελέσματα για δεκάδες ακόμη από αυτά, συνεπώς εκφράζονται φόβοι ότι ο τελικός αριθμός των κρουσμάτων θα είναι μεγαλύτερος.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Μόσιο, διευθυντή της Παθολογικής της Κλινικής Ταξιάρχαι ο οποίος μίλησε στο Live News και το Νίκο Ευαγγελάτο, έγιναν όλες οι εξετάσεις και τον πλήρη έλεγχο έχει ο Σωτήρης Τσιόδρας καθώς μετέβη εκεί με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Είπε ακόμα ότι και εργαζόμενοι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και έχουν ενημερωθεί έτσι ώστε να πάρουν μέτρα.

Ο διοικητικός διευθυντής της κλινικής Αλέξανδρος Κοκκινάκης, μιλώντας επίσης στο Live News επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του newsit.gr ότι δηλαδή ασθενής που είχε μεταβεί στην κλινική για αιμοκάθαρση ήταν εμπύρετος και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου του έγινε τεστ και βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments