Διεθνή

Γαλλία κορωνοϊός: 516 νέοι θάνατοι σε ένα 24ωρο – Στους 21.856 στο σύνολο

Γαλλία κορωνοϊός: 516 νέοι θάνατοι σε ένα 24ωρο – Στους 21.856 στο σύνολο
Γαλλία κορωνοϊός: Το δράμα συνεχίζεται στη Γαλλία καθώς σήμερα ανακοινώθηκαν ακόμη 516 θάνατοι από την πανδημία.

Γαλλία κορωνοϊός: Με 516 νέους θανάτους που καταγράφηκαν σήμερα, η επιδημία του νέου κορωνοϊού στη Γαλλία έχει προκαλέσει 21.856 θανάτους από τις αρχές Μαρτίου, αλλά ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας συνεχίζει να μειώνεται για 15η ημέρα σήμερα, σύμφωνα με τη Γενική Διεύθυνση της Υγείας.

Η επιδημία της Covid-19 ήταν αιτία θανάτου για 13.547 ασθενείς στα νοσοκομεία, δηλαδή 311 περισσότερους θανάτους σε 24 ώρες, και για 8.309 ενοίκους οίκων ευγηρίας (Ehpad) και άλλων προνοιακών ιδρυμάτων (+205), διευκρινίζει η Γενική Διεύθυνση Υγείας σε ανακοίνωση.

Το εθνικό σύστημα της χώρας καθημερινά βρίσκεται αντιμέτωπο με μεγάλο όγκο ασθενών, οι οποίοι στη πλειοψηφία τους έχουν νοσήσει στον ιό. Τα νούμερα στη Γαλλία συνεχίζουν να είναι υψηλά κάτι που φανερώνει πως ακόμη είναι νωρίς για προβλέψεις των ειδικών στο πότε θα κοπάσει η… καταιγίδα και οι Γάλλοι πολίτες θα αφήσουν ολοκληρωτικά πίσω τους την πανδημία.

Στη Γαλλία οι αρχές εξετάζουν τη σταδιακή άρση των μέτρων προκειμένου η οικονομία να κρατηθεί ζωντανή. Η ύφεση είναι δεδομένη ωστόσο οι Γάλλοι ελπίζουν πως το επόμενο διάστημα η πανδημία θα κοπάσει αισθητά και οι πολίτες θα μπορέσουν σταδιακά να επιστρέψουν στην κανονικότητα. Καθημερινά τα δεδομένα αλλάζουν με τις αρχές να προσπαθούν να προσαρμοστούν σε αυτά και να επαναφέρουν την οικονομία στις σωστές ράγες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments