Lifestyle

Βάνα Μπάρμπα: Όλη η αλήθεια για τη βίλα Ασλάνη

Βάνα Μπάρμπα: Όλη η αλήθεια για τη βίλα Ασλάνη
Βάνα Μπάρμπα: Η γνωστή ηθοποιός απάντησε στις φήμες που την συνδέουν με την αγορά της βίλας του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο

Βάνα Μπάρμπα: Τις τελευταίες ημέρες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αναπτύχθηκε η φήμη πως η γνωστή ηθοποιός προέβη στην αγορά της βίλας του άλλοτε κραταιού σχεδιαστή μόδας, Μιχάλη Ασλάνη. Η ίδια με εμφάνισή της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε” θέλησε να δώσει οριστικό τέλος στα σενάρια απαντώντας με ειλικρίνεια για το τι πραγματικά συνέβη με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Όπως δήλωσε η ίδια μιλώντας στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, ο κορωνοϊός έβαλε “φρένο” στα σχέδιά της για την αξιοποίηση του ακινήτου. Η Βάνα Μπάρμπα τόνισε πως αρχικά, επειδή ασχολείται με το real estate, μαζί με συνεργάτη της σκέφτηκε να διαχειριστεί το σπίτι του σχεδιαστή που ήταν και φίλος της αγαπημένος, επινοικιάζοντάς το από το δημόσιο.

“Δυστυχώς ήταν μια πολύ κακή στιγμή για μας και πολύ κακή επένδυση. Δε μπορούμε ούτε να το συντηρήσουμε, ούτε να το φτιάξουμε γιατί το σπίτι είναι κατεστραμμένο και σκεφτόμαστε να το γυρίσουμε στο δημόσιο να το πάρει κάποιος άλλος. Δηλαδή δεν βγαίνουμε, δεν μπορούμε, δεν υπάρχουν τα χρήματα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Αυτό το σπίτι το αγαπάμε. Μπορεί να το κρατήσουμε για φέτος επειδή έχουμε κάνει κάποιο συμβόλαιο αλλά από κει και πέρα έχουμε χάσει επαγγελματικά”, είπε.

Βάνα Μπάρμπα: «Να μην ξαναπούν Κούλη τον πρωθυπουργό, είναι εξαιρετικός»

Σε άλλη της εμφάνιση, η γνωστή ηθοποιός σχολίασε στο patkiout.gr τα νέα οικονομικά δεδομένα που έχουν προκύψει λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού: «Δύσκολα τα πράγματα. Πώς να τα βλέπω; Οικονομικό κραχ, ανεργία, δύσκολα. Βέβαια, έχουν καταφέρει πολλά πράγματα, είναι μια χαρά. Κοίταξε, η ΝΔ είναι ένα κόμμα με εμπειρία, δεν είναι κάνα τυχαίο κόμμα που δεν ξέρει να σταθεί σ’ αυτά. Ξέρει».

-Ναι, αλλά ο κόσμος τον πρωθυπουργό τον αποκαλούσε «Κούλη»… «Να μην τον ξαναπούν «Κούλη»! Είναι υπέροχος. Εμείς τον υποτιμήσαμε. Μια χαρά είναι το παιδί. Μια χαρά! Να είμαστε ευγνώμονες που είχαμε αυτούς τη δεδομένη στιγμή. Δεν είναι θέμα προτιμήσεων, είναι θέμα αλήθειας. Πολλά έκανε αυτή η κυβέρνηση, γιατί να μην τα πούμε. Να είναι ευλογημένη. Σιγά-σιγά θα βγούμε απ’ αυτό και όλοι περιμένουμε να δούμε το πώς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments