Video

Το καφέ της Χαράς spoiler: Η επιστροφή της Χαράς και τα επεισόδια που θα δούμε τον Ιούνιο

Το καφέ της Χαράς spoiler: Η επιστροφή της Χαράς και τα επεισόδια που θα δούμε τον Ιούνιο
Το καφέ της Χαράς spoiler: Όλες οι πληροφορίες για τα νέα επεισόδια, την επιστροφή της Ρένιας Λουϊζίδου αλλά και την εμφάνιση – έκπληξη της Σοφίας Μουτίδου.

Το καφέ της Χαράς spoiler: Τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς μπορεί να έχουν σταματήσει, όμως οι πληροφορίες δεν παραμένουν στο συρτάρι. Η σειρά σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό ήταν να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο με την Ρένια Λουϊζίδου να δίνει το «παρών» στα 3 τελευταία επεισόδια, όμως λόγω του κορονοιού τα σχέδια άλλαξαν. Μάλιστα με αυτόν τον προγραμματισμό θα ξαναβλέπαμε το σίριαλ μετά τον Δεκεμβριο του 2020. Τώρα όμως, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος «Στη φωλιά των Κου Κου», τα αρχικά σχέδια έχουν ανατραπεί και αντικαταστάθηκαν με νέα.

Συγκεκριμένα οι νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γυριστούν ακόμα μερικά επεισόδια για τον Ιούνιο προκειμένου να ολοκληρωθούν και μερικές σκηνές που έμειναν πίσω. Επί της ουσίας όμως η σειρά του ΑΝΤ1 δεν θα επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μετά τον Δεκέμβριο αλλά τον Οκτώβριο του 2020. Μάλιστα στα εκείνα επεισόδια της επόμενης σεζόν θα απολαμβάνουμε πλέον σε κάθε επεισόδιο την Χαρά που θα συνεχίσει να κάνει δύσκολη τη ζωη του Πώποτα και φυσικά μας περιμένει και μια μεγάλη έκπληξη καθώς θα δούμε σε guest εμφάνιση τη Σοφία Μουτίδου, την οποία θυμόμαστε όλοι μέσα από τον ρόλο της δασκάλας του χωριού όπου στο τέλος τρελάθηκε και από τότε χάθηκε η τύχη της.

Βίντεο από την ηχογράφηση του Χάρη Ρώμα για το επόμενο επεισόδιο

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τη Στέλλα και τη Βάλια να ετοιμάζονται πυρετωδώς για το ανέβασμα του μιούζικαλ «Λουιζιάνα», ο Περίανδρος Πώποτας δεν στέκεται με σταυρωμένα χέρια. Συγκεκριμένα, προχωρά στο ανέβασμα του παραδοσιακού έργου «Γκόλφω» και συμβαίνουν κάποια ευτράπελα που θα γίνουν αφορμή για ακόμη περισσότερα. Ανάμεσα στους λίγους συγχωριανούς του ισχυρού άντρα που παίζουν στο συγκεκριμένο έργο είναι ο Θόδωρος, ο Όθων, ο αστυνόμος, η Χάιδω και η Κανέλα, με την κόντρα των δύο τελευταίων να γίνεται πιο έντονη όταν η Χάιδω αντιλαμβάνεται πως η Κανέλα κοιτάζει τον Τάσο, ο οποίος κάθεται στις καρέκλες των θεατών, και αποφασίζει να μην ακολουθεί πια το κείμενο.

Πλέον, επιβεβαιώνονται οι υποψίες της ίδιας και του Λευτέρη πως ο Τάσος και η Κανέλα διατηρούν όλα αυτά τα χρόνια κρυφό δεσμό. Εκείνη τη στιγμή, επεμβαίνει ο Πώποτας, ο οποίος κηρύσσει τη λήξη της παράστασης και εν συνεχεία πηγαίνει στο «Καφέ της Χαράς» όπου έρχεται αντιμέτωπος με τον δημόσιο ευτελισμό του από τη Στέλλα. Την επόμενη μέρα, όμως, ο άντρας την προκαλεί να του ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Όπως και γίνεται. Ωστόσο, η συμπεριφορά του Πώποτα και οι αντιδράσεις της Στέλλας κάνουν το χωριό να χωριστεί σε σεξιστές και φεμινιστές, με τη Χάιδω να κάνει την επανάσταση της και να παίρνει το μέρος των γυναικών, καθώς, όπως λέει, έχει υπομείνει πολλά. Λίγη ώρα μετά, όμως, η Χάιδω εξαφανίζεται από το χωριό. Ο Τάσος, η Αρετή και όλοι οι υπόλοιποι την ψάχνουν, αλλά κανείς δεν την έχει δει, ούτε γνωρίζει πού μπορεί να έχει πάει. Έτσι, οι υποψίες αρχίζουν να οργιάζουν. Με αρχηγό τη Στέλλα, κάποιοι θεωρούν υπεύθυνο για την εξαφάνιση της τον Τάσο και κάποιοι φτάνουν στο σημείο να εικάζουν ότι ο άντρας της μπορεί και να την έχει σκοτώσει.

Το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου

Ο Χάρης Ρώμας μεταφέρει θεατρικά την ταινία «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» – Οι γνωστοί ηθοποιοί που «έκλεισαν»

Ο Χάρης Ρώμας μετά την διετή επιτυχία του με τον «Βαπτιστικό της Κυρίας» στο θέατρο «Αθηναϊς» αποφάσισε να μεταφέρει στο θεατρικό σανίδι του ίδιου θεάτρου την ταινία «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» του Νίκου Τσιφόρου και του Πολύβιου Βασιλειάδη, που αναγνώρισε μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία το 1961 που προβλήθηκε.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2020 και μέχρι τώρα έχει κλείσει η χαρισματική Τάνια Τρύπη και ο ταλαντούχος Γιώργος Γαλίτης, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον ρόλο του κοντού.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το όλο εγχείρημα και ο Χάρης Ρώμας που θα τον δούμε να υποδύεται τον Κλέαρχο. Οι πληροφορίες μέχρι τώρα είναι πολύ συγκεκριμένες, αλλά όσο η νέα σεζόν θα αναμένεται οι πληροφορίες που θα έρχονται στο φως θα είναι πολλές περισσότερες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments