Ελλάδα

Πρόταση έκπληξη Σαββίδη σε Μπέο

Πρόταση έκπληξη Σαββίδη σε Μπέο
Ο όμιλος Σαββίδη θέλει να επεκταθεί στον τομέα του τουρισμού και ο Ιβάν Σαββίδης έκανε πρόταση στον Αχιλλέα Μπέο για το "Πόρτο Καρράς".

Για να μπορεί να πει κανείς πως ανήκει στην οικονομική ελίτ της χώρας θα πρέπει σίγουρα μέσα σε όλα τα υπόλοιπα να έχει και μια επιτυχημένη παρουσία στον χώρο του τουρισμού. Ο τομέας του τουρισμού αντιπροσωπεύει άλλωστε το 25% του ΑΕΠ και υπολογίζεται ότι μπορεί να συνδέεται γενικότερα με το μισό ελληνικό ΑΕΠ. Μπορεί τη συγκεκριμένη περίοδο να μοιάζει με ρίσκο, αλλά οι επιχειρηματίες βλέπουν πάντα μπροστά.

Εξάλλου, ο Ιβάν Σαββίδης έχει δείξει ότι του αρέσουν τα ρίσκα, αφού ανάλογο ρίσκο εμπεριείχε και η απόφαση του να εξαγοράσει την προβληματική καπνοβιομηχανία της Ξάνθης ΣΕΚΑΠ, αλλά και μια υπερχρεωμένη ομάδα ποδοσφαίρου όπως ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις, λοιπόν, του TheNewspaper.gr, ο Ιβάν Σαββίδης στα πλάνα του για την ανάπτυξη του Πόρτο Καρράς συμπεριλαμβάνουν και τον… Αχιλλέα Μπέο!

Μάλιστα, η πρόταση από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ έγινε στον δήμαρχο Βόλου προ ημερών, προκειμένου να αναλάβει όλο το κομμάτι της διοργάνωσης του ψυχαγωγικού τομέα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, όπως και τη λειτουργία του καζίνο, αναφορικά με το καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Η πλούσια πολύχρονη εμπειρία του Αχιλλέα Μπέου, η οποία έχει βοηθήσει στην ανάδειξη του Βόλου ως πόλη – πρωταγωνίστρια την περίοδο των Χριστουγέννων, ήταν καταλυτική για να φτάσει ο πασίγνωστος επιχειρηματίας να προτείνει στον δήμαρχο Βόλου τη συνεργασία αυτή, θεωρώντας τον, το καταλληλότερο πρόσωπο στην Ελλάδα για να αναλάβει το κορυφαίο ξενοδοχείο της χώρας! Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Αχιλλέας Μπέος δεν έχει αποδεχθεί, ούτε απορρίψει την πρόταση, και σκέφτεται το ενδεχόμενο, συνεργάτες του, υπό την καθοδήγησή του, να ανταποκριθούν, διότι ο προσωπικός του χρόνος είναι περιορισμένος, λόγω των καθηκόντων του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments