Διεθνή

Travis Scott: 12,3 εκατομμύρια ταυτόχρονοι παίκτες στο Fortnite για την in-game συναυλία του

Travis Scott: 12,3 εκατομμύρια ταυτόχρονοι παίκτες στο Fortnite για την in-game συναυλία του
Travis Scott: Απίστευτο ρεκόρ ταυτόχρονα συνδεδεμένων παικτών για το Fortnite, λόγω της in-game συναυλίας του Travis Scott.

Travis Scott: Η Epic Games ανακοίνωσε ότι το ρεκόρ των ταυτόχρονα συνδεδεμένων παικτών έσπασε, αφού περισσότεροι από 12.3 εκατομμύρια παίκτες παρακολούθησαν την συναυλία και όσοι δεν καταφέρανε να παρευρεθούν μπορούν να παρακολουθήσουν την συναυλία καταγεγραμμένη.

Το event θα συνεχιστεί και σήμερα στις 5 μ.μ. και αύριο στης 7 π.μ., ενώ η τελευταία μέρα ξεκινάει το Σαββατο 6 μ.μ. και το τελευταίο show θα γίνει το βράδυ στη 1 π.μ. της Κυριακής (ξημερώματα Κυριακής). Η εταιρεία συμβουλεύει τους παίκτες να βρίσκονται μισή ώρα νωρίτερα in-game, για να προλάβουν να βρούνε θέση. Υπάρχει μια σειρά από βίντεο που παρουσιάζουν το ύφος του event. Ο χαρακτήρας του Travis Scott παρουσίασε μάλιστα ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι. Την ώρα που ο κόσμος παρακολουθεί τον Travis Scott το περιβάλλον γύρω του μεταβάλλεται, σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό event. 

Το ρεκόρ πάντως όχι απλά έσπασε, αλλά διαλύθηκε αν αναλογιστεί κανείς ότι το προηγούμενο ήταν 3,4 εκατομμύρια ταυτόχρονοι παίκτες. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει το event μπορείτε να πάρετε μέρος σήμερα ή αύριο, ενώ την ίδια στιγμή θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε διάφορα outfits, emotes, sprays, loading screens κλπ. Ωστόσο, για να λάβετε αυτό το περιεχόμενο θα πρέπει να πληρώσετε V-Bucks, αλλά για καλή σας τύχη θα λάβετε δωρεάν ένα glider και δύο loading screens.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments