Πολιτική

Γιάννης Ραγκούσης κορωνοϊός: Αιχμές προς την κυβέρνηση στο θέμα του ιού

Γιάννης Ραγκούσης κορωνοϊός: Αιχμές προς την κυβέρνηση στο θέμα του ιού
Γιάννης Ραγκούσης κορωνοϊός: Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ έκανε το σχόλιο του σχετικά με τα νέα κρούσματα σε Κρανίδι και Περιστέρι.

Γιάννης Ραγκούσης κορωνοϊός: Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ άφησε υπονοούμενα  και αιχμές προς την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για το εάν λέει την αλήθεια στο θέμα του κορωνοϊού, με αφορμή τα κρούσματα που εντοπίστηκαν στην κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι αλλά και στη δομή προσφύγων στο Κρανίδι.

Συγκεκριμένα έγραψε στο Twitter ο Γιάννης Ραγκούσης:

«Μετά τα μαζικά κρούσματα στο Κρανίδι και σήμερα στο Περιστέρι, μακάρι να μην συμβαίνει και να μην εξελίσσεται στην ελληνική κοινωνία κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό από όσα μας έχουν πει».

Ο Γιάννης Ραγκούσης είναι Έλληνας πολιτικός και πρώην υπουργός με το κόμμα του ΠΑΣΟΚ. Διετέλεσε Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου 2011 και Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στη κυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου 2009. Από το 2019 συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μερικές από τις αξιοσημείωτες μεταρρυθμίσεις του ήταν η δημιουργία του προγράμματος Διαύγεια, καθώς και ο νόμος υπ’ αριθμόν 3838/2010 για τη χορήγηση Ελληνικής ιθαγένειας.

Δείτε το βίντεο όπου ανακοινώνονται τα κρούσματα στην κλινική Ταξιάρχης στο Περιστέρι:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments