Πολιτισμός

Sons Of Anarchy: Στα σκαριά δυο νέες σειρές

Sons Of Anarchy: Στα σκαριά δυο νέες σειρές
Sons Of Anarchy: Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς ετοιμάζει δυο νέες από τον κόσμο του SAMCRO.

Sons Of Anarchy: Η σειρά Sons Of Anarchy είναι μια από τις κορυφαίες στην ιστορία της Αμερικανικής τηλεόρασης. Ξεκίνησε να προβάλλεται το 2008 και έριξε αυλαία το 2014 μετά από 7 κύκλους. Αυτές οι επτά σεζόν ήταν γεμάτες αίμα, σφαίρες μηχανές και αποθέωση στην συντροφικοτητα και την ανδρική φιλία. Σχεδόν αμέσως μετά το τέλος της σειράς ξεκίνησαν οι φήμες για νέα επεισόδια που θα επικεντρωθούν στον κόσμο του SOA.

Ο δημιουργός της σειρά καταπιάστηκε με άλλα πρότζεκτς ωστόσο κανένα δεν κατάφερε να σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Το 2018 επέστρεψε στο universe του Sons Of Anarchy με την σειρά Mayans M.C. Η σειρά επικεντρώνεται στην ιστορία μιας συμμορίας Μεξικανών που στις επτά σεζόν του SOA ήταν μεγάλοι αντίπαλοι, ενώ υπήρχαν και στιγμές που είχαν συμμαχήσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Kurt Sutter ετοιμάζει άλλες δυο σειρές.

Ένα prequel και ένα sequel

Ο δημιουργός της σειράς έκανε ένα Q&A στο Facebook και δέχτηκε πολλά ερωτήματα για ενδεχόμενη επιστροφή της σειράς. Εκείνος δεν έδωσε κλισέ απαντήσεις και μάλιστα προχώρησε σε αποκαλύψεις. Ανέφερε ότι στα σχέδια του είναι να δημιουργηθεί μια σειρά για τους πρώτους 9 που δημιούργησαν τη λέσχη. Ουσιαστικά θα είναι μια prequel σειρά που θα τοποθετηθεί σε γεγονότα που έγιναν πριν τον πρώτο κύκλο του Sons Of Anarchy.

Η δεύτερη σειρά είναι ένα sequel μετά τα γεγονότα που έγιναν στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Το σενάριο θα επικεντρωθεί στον μεγάλο γιο του Jax, τον Abel. Αυτή η ιστορία έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς ο Jax έστειλε μακριά τα παιδιά του προκειμένου να μη μάθουν την ιστορία του πατέρα τους και να μην έχουν καμία σχέση με τη λέσχη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments