Ελλάδα

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Γυρίζει την Αθήνα και τραγουδάει πάνω σε φορτηγό

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Γυρίζει την Αθήνα και τραγουδάει πάνω σε φορτηγό
Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Το φορτηγό το οποίο μεταφέρει τη σπουδαία τραγουδίστρια θα περάσει από μεγάλα νοσοκομεία της πόλης στα οποία νοσηλευτές και γιατροί δίνουν καθημερινή μάχη με τον κορωνοϊό.

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Μια εξαιρετική πρωτοβουλία πήρε ο δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με την σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια, Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Μία “συναυλία εν κινήσει” πάνω σε φορτηγό ξεκίνησε πριν από λίγο με σημείο εκκίνησης την Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με την Πρωτοψάλτη μπροστά από το όχημα με το μήνυμα “Στον δρόμο με Αγάπη”. “Μόλις ξεκινήσαμε! Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με ένα φορτηγό τραγούδια τριγυρνάει στους δρόμους της Αθήνας. Ανοίξτε τα παράθυρα! Μένουμε σπίτι αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι!”.

Gepostet von Alkistis Protopsalti Official am Samstag, 25. April 2020

Όπως αναφέρει ο Κώστας Μπακογιάννης, το φορτηγό θα περάσει και θα σταθεί μπροστά από τα νοσοκομεία όπου γιατροί και νοσηλευτές δίνουν μάχη να αντιμετωπίσουν τον κορονοϊό.

“Μένουμε σπίτι παραμένουμε αισιόδοξοι. Να γεμίσει η Αθήνα με μουσική, χαρά, ενθουσιασμό κέφι. Ένα φορτηγό γεμάτο τραγούδια γεμίζει την πόλη. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην κ. Πρωτοψάλτη και την ομάδα της. Θα κάνει τον γύρο όλης της Αθήνας. Θα σταθεί στα νοσοκομεία, στον Ευαγγελισμό, το Σωτηρία. Είναι και αυτός ένας τρόπος να πούμε ένα ευχαριστώ σε όλους αυτούς που δίνουν τη μάχη για εμάς”.

Gepostet von Alkistis Protopsalti Official am Samstag, 25. April 2020

Το εγχείρημα αυτό έρχεται να προστεθεί σε πολλές αξιέπαινες πρωτοβουλίες ανθρώπων που προσπαθούν με κάθε τρόπο να δώσουν κουράγιο στους γιατρούς και τους νοσηλευτές, οι οποίοι όλο αυτό το διάστημα έχουν δώσει και τη ψυχή τους σώζοντας ζωές από το πέρας της πανδημίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments