Ελλάδα

Ηράκλειο: Νεκρή η ηλικιωμένη που έπεσε από μπαλκόνι 2ου ορόφου

Ηράκλειο: Νεκρή η ηλικιωμένη που έπεσε από μπαλκόνι 2ου ορόφου
Ηράκλειο: Σύμφωνα με πληροφορίες, 90χρονη έπεσε στο κενό με τα πόδια με αποτέλεσμα να υποστεί πολλά κατάγματα από τη μέση και κάτω.

Ηράκλειο: Υπέκυψε τελικά στα τραύματά της η 90χρονη γυναίκα που βρέθηκε στο κενό από μπαλκόνι 2ου ορόφου στο Ηράκλειο το μεσημέρι του Σαββάτου (25.04.2020). Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του “Βενιζέλειου” νοσοκομείου στο Ηράκλειο η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 90χρονη έπεσε στο κενό με τα πόδια με αποτέλεσμα να υποστεί πολλά κατάγματα από τη μέση και κάτω. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την μετέφερε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του “Βενιζέλειου”, όπου παρά τις προσπάθειες γιατρών διαφορετικών ειδικοτήτων, η γιαγιά άφησε την τελευταία της πνοή. Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό διερευνά η αστυνομία.

Υπενθυμίζεται πως πριν περίπου ένα μήνα στην Κόρινθο, ένας 65χρονος ο οποίος νοσηλευόταν στον 2ο όροφο της παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Κορίνθου, έχασε τη ζωή του έπειτα από πτώση από το μπαλκόνι στον υπαίθριο χώρο των εγκαταστάσεων. Ο άτυχος άνδρας όπως αναφέρεται πλησίασε το μπαλκόνι και εν συνεχεία πήδηξε, με τους γιατρούς του νοσοκομείου να προσπαθούν μάταια λίγο αργότερα να τον διατηρήσουν στην ζωή.

ekav2-1200x720

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι που οδήγησαν τον 65χρονο σε αυτή την πράξη. Αμέσως στον νοσοκομείο έφθασε και η αστυνομία, η οποία κατέγραψε κάθε λεπτομέρεια του θλιβερού συμβάντος. Όλα συνηγορούν πως πρόκειται για αυτοκτονία, με τον 65χρονο πιθανότατα να μην μπορεί να διαχειριστεί την κακή κατάσταση της υγείας του και να λυγίζει ψυχολογικά. Ο ξαφνικός χαμός του όπως είναι φυσικό έχει προκαλέσε σοκ τόσο στους οικείους του όσο και στο προσωπικό του νοσοκομείου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments