Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Σάββατο [25/04/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Σάββατο [25/04/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Σάββατο [25/04/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Σάββατο [25/04/20].

κριός

Η εξισορρόπηση της επιφυλακτικότητας με την παρορμητικότητα, θα είναι πολύ χρήσιμη για την ερωτική σου ζωή, σήμερα. Θα μπορούσες να πάρεις ανάλαφρα τις καταστάσεις που επικρατούν και να δεις πώς θα εξελιχθούν, αν υποχωρήσεις στην παρόρμησή σου. Αλλά αν η διαίσθησή σου, σου πει πως πρέπει να εστιάσεις με προσοχή και να κινηθείς αργά, τότε ακολούθησε αυτή την τακτική.

ταύρος

Κατά κάποιο τρόπο, κάτι που σχετίζεται με τα ερωτικά σου θέματα απαιτεί να κοιτάξεις πέρα από το προφανές, για μια συγκεκριμένη κατάσταση. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως μπορείς να προβλέψεις την αντίδραση του εραστή σου, και να τον προετοιμάσεις για να την αντιμετωπίσει πιο γρήγορα. Θα μπορούσε επίσης να σε οδηγήσει στο να ισορροπήσεις τα πράγματα, με ήρεμο κι ευχάριστο τρόπο.

δίδυμοι

Αν παρεξηγήσεις ή παρερμηνεύσεις ένα συναισθηματικό ζήτημα, τότε να είσαι πρόθυμη να παραδεχτείς πως έκανες λάθος. Η αδικαιολόγητη στάση ή οι λάθος κατηγορίες, αξίζουν συγνώμη. Τίποτα δεν σ’ εμποδίζει από το να ηρεμήσεις τα πράγματα όπου χρειάζεται και να διασφαλίσεις πως δε θα συνεχίσετε τις αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου, για ένα συγκεκριμένο ζήτημα.

καρκίνος

Η ειλικρίνεια, είναι η καλύτερη πολιτική – γι’ αυτό έλεγξε προσεκτικά πού έχεις αγνοήσει ή αποφύγει ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Αν είσαι ελεύθερη, μπορεί να χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις σε ένα συγκεκριμένο άτομο τις απόψεις σου, που μέχρι σήμερα του φαίνονταν συγκεχυμένες. Αν είσαι σε σχέση, θα εκπλαγείς από την επιθυμία του εραστή σου να εκφράσει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του – ιδιαίτερα αν αυτά έχουν μεγάλη δόση φαντασίας.

λέων

Αν είσαι ελεύθερη, μπορεί να αξιοποιήσεις στο έπακρο το κλίμα των αλλαγών και να παραμερίσεις την τάση που έχεις για την επιμονή σου στο «δοκιμασμένο», αλλά πιθανώς κουραστικό. Αν είσαι σε σχέση, θα ωφεληθείς προτείνοντας στο ταίρι σου μια αλλαγή στη ρουτίνα σας, γιατί αυτό θα ανανεώσει το δεσμό σας. Δώσε στη μαγεία τον χώρο που χρειάζεται για να εκδηλωθεί…και θα το κάνει!

παρθένος

Κάποιος που θέλει να σου δανείσει το αυτί του ή τον ώμο του, μπορεί να αξίζει το βάρος του σε χρυσάφι, αν σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να μιλήσεις ανοιχτά μαζί του. Όσο περισσότερο συζητάς σε άγνωστο ή ουδέτερο περιβάλλον, τόσο πιο εύκολο θα σου είναι, να μιλήσεις ειλικρινά. Ίσως μάλιστα, να θελήσει και το ταίρι σου να μοιραστεί μαζί σου πράγματα που σου είχε κρύψει. Τελικά όλοι κερδίζουν!

ζυγός

Η ευχαρίστηση ή η καθησυχαστική πρόοδος της σχέσης σου, θα απαιτήσει να είσαι προληπτική…είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση. Ο αγαπημένος σου, φαίνεται πρόθυμος να σε ακούσει αν του μιλήσεις ανοιχτά και πιο βαθιά, από ό,τι συνήθιζες. Ανέλαβε την πρωτοβουλία και ξεκαθάρισε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, με οποιονδήποτε τρόπο μπορέσει να ενθαρρύνει την αμφίδρομη ανταλλαγή. Να είσαι σίγουρη πως οι προσπάθειές σου θα βρουν ανταπόκριση και ανταπόδοση.

σκορπιός

Το να είσαι διακριτική, θα σε βοηθήσει να κάνεις μεγάλα και παθιασμένα βήματα στην εξέλιξη των ερωτικών σου. Αν είσαι σε σχέση, θα ενισχυθεί ο δεσμός σου, αν προσφέρεις υποστήριξη στο ταίρι σου, με τρόπους που θα του προκαλέσουν μεγάλη έκπληξη. Αν είσαι ελεύθερη, μπορεί να ενθαρρύνεις μια κίνηση κάποιου, που ίσως περιμένει ένα σημάδι, ότι είσαι πιο δεκτική στη σκέψη μιας ερωτικής σχέσης μαζί του, απ’ ό,τι πίστευε.

τοξότης

Η καρδιά σου θα σε ενθαρρύνει να πάρεις ένα υπολογισμένο ρίσκο. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί σαν απογοήτευση, αν θελήσεις να απελευθερωθείς από ένα περιοριστικό ή προβλέψιμο σενάριο από το οποίο σου είναι δύσκολο να απομακρυνθείς. Ακόμα όμως κι αν λειτουργήσεις αυθόρμητα, είναι σημαντικό να ελέγξεις προσεκτικά τις καταστάσεις, πριν κάνεις το άλμα. Ένα μικρός δισταγμός… θα μπορούσε να είναι χρήσιμος.

αιγόκερως

Παρόλο που δε θα δυσκολευτείς να βρεις την απαραίτητη υπομονή, θα αναρωτηθείς για πόσο διάστημα θα χρειαστεί να περιμένεις. Θέλεις να είσαι υποστηρικτική με κάθε τρόπο απέναντι στον αγαπημένο σου… αλλά φαίνεται να είσαι στο έλεος συνθηκών… που δεν μπορείς να επηρεάσεις ή να ελέγξεις. Αυτό που θέλει και χρειάζεται το ταίρι σου από σένα, είναι να το καταλάβει. Μη πιστέψεις, πως το θεωρεί δεδομένο.

υδροχόος

Είτε ασχολείσαι με την έλλειψη επικοινωνίας με τον αγαπημένο σου είτε με την απροθυμία από μεριάς του να σε ακούσει, θα καταλάβεις πως οι προσπάθειές σου συναντούν ένα σταθερό εμπόδιο. Αυτό όμως, μπορεί να είναι σύμπτωμα της πίστης του, ότι το βάρος θα πρέπει να είναι εξ ολοκλήρου δικό σου, για να συνεχίσεις την επικοινωνία. Ίσως να δημιουργείς ακούσια, το φράγμα που σε απογοητεύει. Δοκίμασε να δημιουργήσεις λίγη απόσταση.

ιχθύες

Η διαίσθησή σου θα σου δείξει ξεκάθαρα αυτά που νιώθει ο αγαπημένος σου, ανεξάρτητα από τα λεγόμενά του. Το μήνυμα που θα εντοπίσεις με ακρίβεια, θα σου προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις τις ασάφειες, με μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση, μαζί του. Κάνε ό, τι μπορείς για να απομακρύνεις τυχόν εικασίες!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments