Lifestyle

Η Ιωάννα Τούνη ξεκίνησε τις καραντινο – ηλιοθεραπείες και μας έκαψε

Η Ιωάννα Τούνη ξεκίνησε τις καραντινο – ηλιοθεραπείες και μας έκαψε
Η ξανθιά καλλονή είδε καλό καιρό και δεν έχασε ευκαιρία να απλώσει το τέλειο κορμί της στο μπαλκόνι του σπιτιού της.

Η Ιωάννα συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις πιο καυτές παρουσίες της ελληνικής showbiz, έχοντας κατακτήσει με το σπαθί της μία θέση στη σχετική λίστα. Τη γνωρίσαμε μέσα από το reality μόδας της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ, ‘’MyStyleRocks’’, και γρήγορα αντιληφθήκαμε πως η περίπτωση της θα μας απασχολούσε ιδιαίτερα στο εγγύς ή στο απώτερο μέλλον.

Οι λόγοι προφανείς, μίας και διαθέτει ένα άκρως καλογυμνασμένο σώμα, το οποίο και επιδιώκει να αναδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Μετά την παρουσία της στο show του ΣΚΑΙ, η Ιωάννα αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την δημοφιλία της αλλά και το κοινό που απέκτησε, με αποτέλεσμα ο λογαριασμός της στο Instagram, να αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους (σε ότι αφορά τους ακολούθους) στην Ελλάδα.

Η Ιωάννα φυσικά δεν ασχολείται μόνο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχει ιδρύσει μαζί με την κολλητή της φίλη, Στέλλα Πάσσαρη, ένα brand που περιλαμβάνει ρούχα, φορέματα, αξεσουάρ, μαγιό και εσώρουχα. Όπως πολλάκις έχει δηλώσει, το ‘’Bubblegun’’ το αντιμετωπίζει ως ‘’παιδί’’ της. Είναι όπως δηλώνει η ευκαιρία που χρόνια έψαχνε ώστε να εφαρμόσει τις ιδέες της γύρω από την μόδα και το fashion design.

Εν μέσω καραντίνας, η καυτή Ιωάννα περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρες με τον σύντροφο της. Όμως, φαίνεται πως προνοεί σε σχέση με το καλοκαίρι που έρχεται, και προσπαθεί να αποκτήσει το σώμα της το κατάλληλο χρώμα ώστε να βγει ετοιμοπόλεμη στην παραλία. Το να επισκεφτεί μία πλαζ, λόγω των αυστηρών μέτρων, είναι αδύνατον. Έτσι αποφάσισε να βρει μία άλλη λύση.

Φόρεσε λοιπόν το μικροσκοπικό της bikini και βγήκε στο μπαλκόνι της, με σκοπό να την δει ο ήλιος, αλλά προσφέροντας συγχρόνως και ένα άκρως εντυπωσιακό θέαμα στους γείτονες της. Μάλιστα η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε την στιγμή με όσο περισσότερες λεπτομέρειες μπορούσε, ανεβάζοντας τρία διαφορετικά stories. Στο πρώτο απαθανατίζει τα καυτά και καλλίγραμμα πόδια της, ενώ στα άλλα δύο επικεντρώνεται στο μικροσκοπικό μπικίνι που τονίζει το καλογυμνασμένο της σώμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments