Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Κυριακή [26/04/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Κυριακή [26/04/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Κυριακή [26/04/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Κυριακή [26/04/20].

κριός

Φόβοι, αμφιβολίες, ανασφάλειες – όλα μπορούν να ριζώσουν βαθιά μέσα στη σχέση σου και να την επηρρεάσουν, αν τους το επιτρέψεις. Άλλαξε προσανατολισμό και εστίασε στα θετικά του δεσμού σου, που σε κάνουν ευτυχισμένη. Υπάρχει αφθονία θετικότητας από το σύμπαν, αν καταφέρεις να στρέψεις το βλέμμα σου στο φως…κι όχι στις σκιές.

ταύρος

Λίγη φροντίδα απέναντι στον εαυτό σου, δε θα βλάψει κανένα…ειδικά αν αφορά τη σχέση σου. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να τρέξεις να γεμίσεις τη ντουλάπα σου καινούργια ρούχα και αρώματα. Σημαίνει πως πρέπει να στραφείς μέσα σου και να κοιτάξεις τι μπορείς να αλλάξεις ή ν’ απελευθερώσεις από πληγές που σου άφησαν παρελθούσες σχέσεις σου. Για να είσαι η καλύτερη σύντροφος για το ταίρι σου, πρέπει πρώτα εσύ να νιώθεις καλύτερα. Αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις τα σωστά βήματα τώρα.

δίδυμοι

Η παρορμητικότητα ή η ανυπομονησία δεν είναι πάντα συνώνυμα με την απροσεξία. Υπάρχουν όμως στιγμές, που επιθυμούμε να μην είμαστε τόσο βιαστικοί στο να κάνουμε ή να πούμε κάτι, ειδικά αν καταλήξουμε να ζητήσουμε συγνώμη αργότερα. Η επιθυμία σου να είσαι επιφυλακτική σημαίνει, πως θέλεις να είσαι όσο λιγότερο παρορμητική γίνεται. Σκέψου πριν ενεργήσεις ή πριν μιλήσεις.

καρκίνος

Το να μοιράζεσαι έναν κοινό στόχο ή ένα όνειρο με τον εραστή σου, θα φέρει εκπληκτικά αποτελέσματα. Μπορεί να υποψιάζεται πως μια φιλοδοξία σου, σημαίνει πολλά για σένα και θα χαρεί που την μοιράζεσαι μαζί του. Ίσως ανακαλύψεις πως έχει μια κρυφή λαχτάρα, να κάνει το ίδιο. Η νέα εστίαση σε έναν κοινό στόχο μπορεί να είναι ο τέλειος καταλύτης για τη δημιουργία ή την ενίσχυση της σχέσης σου, τώρα.

λέων

Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου, πάρε μια βαθιά ανάσα και αρκετό θάρρος και κινήσου όπως έχεις αποφασίσει. Μπορεί να δεις μια δουλειά ή μια υποχρέωση πιο σοβαρά απ’ ό,τι χρειάζεται. Κάνε όμως ή πες αυτό που ξέρεις πως είναι απαραίτητο, εδώ και αρκετό διάστημα. Μπορεί και να μην εκπλαγεί καθόλου το ταίρι σου απ’ όσα πεις- παρόλο που πίστευες το αντίθετο!

παρθένος

Το να μοιράζεσαι χρόνο με κάποιον που είσαι σίγουρη πως σε καταλαβαίνει ή υποστηρίζει ένα όνειρο που λαχταράς, είναι υπέροχο. Μια συζήτηση με το ταίρι σου όμως, πρέπει να είναι ισορροπημένη – δεν πρέπει να είναι βαθιά ή μεγάλη. Ο τρόπος που εσύ κι ο εραστής σου, μπορείτε να ξεφύγετε στο δικό σας κόσμο, θα σας αποσπάσει από διάφορες σκέψεις, και θα έρθετε ακόμη πιο κοντά. Αυτό μπορεί να είναι η έμπνευση που χρειάζεται ο ένας από τον άλλον, αυτή τη στιγμή.

ζυγός

Έχεις μάλλον τον τρόπο σου για να φροντίζεις το ταίρι σου και να το κάνεις να νιώθει άνετα στη σχέση σας. Αυτό δε σημαίνει πως πρωταρχικός σου στόχος είναι η ευμάρεια του εραστή σου, αλλά το ότι θέλεις να γίνουν αλλαγές στη σχέση σου, που νιώθεις πως έχει γίνει πολύ μονότονη. Τα καλά νέα είναι, πως θα λάβεις ευκολότερα την υποστήριξη και την εκτίμηση του συντρόφου σου, απ’ όσο πίστευες.

σκορπιός

Μάλλον η διαίσθησή σου είναι σωστή σε ό,τι αφορά τις σκέψεις του εραστή σου. Αλλά για να αποκτήσεις μια πραγματικά ακριβή εικόνα ή να τον κατανοήσεις καλύτερα, πρέπει ο ίδιος να αποκαλύψει περισσότερα απ’ όσα αντιλαμβάνεσαι. Μπορεί να μην έχει προδιάθεση να σου κρατήσει μυστικά, αλλά δεν αποκαλύπτει την αλήθεια του με τον τρόπο που θέλεις. Μια πιο χαλαρή κι ευαίσθητη ανίχνευση, θα μπορούσε να βοηθήσει σ’ αυτό.

τοξότης

Κάτι που σου είπε το ταίρι σου με αθωότητα ή σαν αστείο, ίσως παρερμηνευτεί. Αν όμως αυτό που ειπώθηκε απέχει πολύ από αυτά που σχολιάζει συνήθως, τότε παρ’ το σαν ένδειξη, πως μπορείς να «διαβάσεις» πολλά από το σχόλιό του. Ακόμα κι αν είσαι βέβαιη ότι έχεις κάθε λόγο να συζητήσεις ανοιχτά μαζί του….άφησε να περάσει ακόμη μια μέρα πριν το κάνεις!

αιγόκερως

Η αξιοθαύμαστη αποφασιστικότητά σου να βοηθήσεις ή να υποστηρίξεις το ταίρι σου, θα έχει σαν αποτέλεσμα να φανείς ακούσια αιχμηρή. Ξέρεις πως κάτι τέτοιο δεν είναι στις προθέσεις σου. Ωστόσο, προσπαθώντας να εκφράσεις την άποψή σου με πάθος, θα κάνει το ταίρι σου να νιώσει περισσότερο πως επικρίνεται, παρά υποστηρίζεται από σένα. Προσπάθησε να ελαττώσεις την ένταση του μηνύματός σου!

υδροχόος

Όσο εύκολο και αν σου είναι ν’ αποφασίσεις να αφήσεις το ταίρι σου στην ησυχία του, αν επιλέξει να μην επικοινωνήσει μαζί σου….προσπάθησε να ενθαρρύνεις ένα διάλογο ανάμεσά σας. Ακόμα κι αν η απροθυμία του να επικοινωνήσει, προέρχεται από κάτι διαφορετικό από αυτό που υποθέτεις, ίσως να εκπλαγείς από το πού μπορούν να καταλήξουν μερικές συζητήσεις.

ιχθύες

Θα βρεθείς σε μια θέση όπου οι εξωτερικοί παράγοντες μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου. Είτε πρόκειται για άτομα είτε για κάποιες ανειλημμένες υποχρεώσεις, μπορεί να είναι δύσκολο να δοθεί η αφοσίωση που θέλεις στο σύντροφό σου, όταν οι εξωτερικοί περισπασμοί, είναι έντονοι. Μην το σκέφτεσαι πολύ και μην «ιδρώνει» το αυτί σου, γιατί όλα όσα συμβαίνουν τώρα, είναι προσωρινά.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments