Lifestyle

Πηνελόπη Πλάκα: Ζούμε για ένα καλοκαίρι μαζί της

Πηνελόπη Πλάκα: Ζούμε για ένα καλοκαίρι μαζί της
Πηνελόπη Πλάκα: Η ταλαντούχα ηθοποιός διαθέτει όλο το πακέτο που θα προσέχει ο ανδρικός πληθυσμός.

Πηνελόπη Πλάκα: Συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τις περισσότερο καυτές και εντυπωσιακές ηθοποιούς της γενιάς της, και σίγουρα όχι άδικα. Διακρίνεται άλλωστε –πέρα από τις υποκριτικές της ικανότητες- από την τάση της να ανεβάζει κατακόρυφα τον δείκτη της θερμοκρασίας με το καυτό της σώμα.

Βαδίζει στο 28ο έτος της ηλικίας της και η καταγωγή της είναι από την Θεσσαλονίκη, πόλη στην οποία μεγάλωσε. Προέρχεται από μία ευκατάστατη οικογένεια, με τους γονείς της να ασχολούνται με της επιχειρήσεις αλλά και την δικηγορία. Με το πέρας των σχολικών της υποχρεώσεων, άρχισε να σπουδάζει στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Πολύ γρήγορα όμως αντιλήφθηκε πως ήθελε κάτι διαφορετικό για το μέλλον της, και αυτό το εντόπισε στην ηθοποιία, με αποτέλεσμα ένα χρόνο μετά την έγγραφη της στο Πανεπιστήμιο, να πάρει την απόφαση να ετοιμάσει βαλίτσες για Αθήνα, ξεκινώντας σπουδές υποκριτικής στη δραματική σχολή της Μαίρης Βογιατζή – Τράγκα.

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το πραγματοποίησε το 2012, όταν μόλις στα 21 της, πήρε ρόλο στην σειρά του ΑΝΤ1 ‘’Είναι στιγμές’’. Στη συνέχεια συμμετείχε σε διάφορες κωμωδίες, απ’ όπου έγινε και γνωστή, με αποτέλεσμα πλέον να την παρακολουθούμε στην σειρά ‘’Πέτα τη Φριτέζα’’.

Σαφέστατα και οι υποκριτικές της ικανότητες αποτελούν το μεγάλο της όπλο, όμως ποιος στα αλήθεια μπορεί να αρνηθεί πως η καυτή Πηνελόπη δεν αποτελεί μία από τις πιο σέξι παρουσίες του χώρου; Άλλωστε και η ίδια φαίνεται να επιδιώκει να αποκτήσει ένα τέτοιο τίτλο, μιας και ιδιαιτέρως συχνά στις σειρές που παίζει, μοιράζεται μαζί μας τη διάθεση να παρουσιάσει το ιδιαιτέρως ζουμερό της σώμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments