Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα [27/04/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα [27/04/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα [27/04/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα [27/04/20].

Κριός

Σήμερα δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε είτε αφορά μια άποψη, ένα κομπλιμέντο ή κάποιο φλερτ. Ή ίσως και τα τρία, τυλιγμένα σε ένα υπέροχο πακέτο. Η ενέργειά σας είναι εκπληκτική, οπότε προχωρήστε και κάντε κάτι να συμβεί.

Ταύρος

Μην αφήνετε κανέναν να σας κάνει να βιαστείτε σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Προσπαθήστε να μην το κάνετε ούτε εσείς στον εαυτό σας. Ξαφνικές κινήσεις, στιγμιαίες επικρίσεις και γρήγορες αποφάσεις θα πρέπει να αποφεύγονται προς το παρόν.

Δίδυμοι

Είναι δελεαστικό να απορρίψετε μια συμβουλή για τα ερωτικά σας σήμερα. Μπορεί όμως να υπάρχει εκεί κάτι που δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά. Ζητήστε λίγες περισσότερες πληροφορίες. Γιατί αυτό το άτομο πιστεύει ότι πρέπει να ακούσετε τώρα ό,τι έχει να πει;

Καρκίνος

Σήμερα δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις αναμνήσεις που θα σας έρθουν αυθόρμητα στο μυαλό. Αφιερώστε χρόνο ώστε να μελετήσετε πιο συνειδητά τη μνήμη σας. Το παρελθόν κρύβει κάποιο μάθημα για εσάς σε σχέση με την ερωτική σας ζωή.

Λέων

Σήμερα θα πρέπει να προκαλέσετε με κάποιον τρόπο το μυαλό σας. Μπορείτε να το κάνετε μέσω της τέχνης, με ένα βιβλίο ή κάποιο παιχνίδι. Ακόμη καλύτερο βέβαια είναι να σκεφτείτε τι συναρπαστικό μπορείτε να κάνετε με κάποιο ενδιαφέρον άτομο.

Παρθένος

Αυτή τη στιγμή αισθάνεστε αρκετά τολμηροί ίσως και λίγο κτητικοί με το χώρο σας. Αν συναισθάνεστε κάποιον ανταγωνισμό στην ερωτική σας ζωή, μπορεί να σας παρακινήσει έντονα, ίσως περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Ζυγός

Ακόμη και αν δεν έχετε μια σοβαρή σχέση, η ζωή σας είναι συνδεδεμένοι με τους άλλους ανθρώπους με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Προσπαθήστε να κατανοήσετε καλύτερα πώς λειτουργεί αυτό το σημαντικό δίκτυο, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στο πώς θα ευχαριστήσετε τους άλλους. Μπορείτε να κάνετε μια μικρή χάρη σε κάποιο φίλο, να μοιράσετε κομπλιμέντα ή απλά να διαδώσετε την θετική σας ενέργεια στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Θα κάνετε καλό στο κάρμα σας.

Τοξότης

Ο ενθουσιασμός σας αντανακλάται πάνω σας, σχεδόν από οποιοδήποτε άτομο έρχεστε σε επαφή. Αν για παράδειγμα βρίσκετε κάποιο συναρπαστικό άτομο και θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό, είναι βέβαιο ότι θα αισθάνεται με τον ίδιο τρόπο για εσάς.

Αιγόκερως

Παίξτε το εκ του ασφαλούς στην ερωτική σας ζωή τώρα. Θα υπάρξουν άλλες πιο κατάλληλες στιγμές για να πάρετε ρίσκα. Η σημερινή μέρα δεν ευνοεί κάτι τέτοιο. Καλύτερα να προχωρήσετε με μικρά αλλά σταθερά βήματα.

Υδροχόος

Σήμερα είναι εύκολο για εσάς να γνωρίσετε νέα άτομα μέσω διαδικτύου, ειδικά σε ένα χαλαρό περιβάλλον στο οποίο μοιράζεστε κοινούς στόχους. Θα έρθετε κοντά με κάποιον/α μέσω του κοινού σας ενδιαφέροντος για την κηπουρική, την παρατήρηση πουλιών, τη φωτογραφία ή της διάθεσής σας να βελτιώσετε την κοινότητά σας.

Ιχθύες

Είναι φυσιολογικό και υγιές να έχετε φαντασιώσεις. Αν, όμως, αφήσετε τον εαυτός ας ξεγελαστεί σε ένα σημαντικό ερωτικό ζήτημα, θα μπείτε σε μπελάδες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλες τις πληροφορίες και έχετε αντιληφθεί το ρόλο που παίζουν όλοι εμπλεκόμενοι.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments