Ελλάδα

Sms τέλος από την Δευτέρα 4 Μαΐου: Καταργείται το μήνυμα στο 13033

Sms τέλος από την Δευτέρα 4 Μαΐου: Καταργείται το μήνυμα στο 13033
Sms τέλος από την Δευτέρα 4 Μαΐου: Καταργείται το γραπτό μήνυμα για άδεια μετακίνησης από τις 4 Μαΐου, ωστόσο για δύο εβδομάδες θα υπάρχουν περιορισμοί στις μετακινήσεις εκτός νομού κατοικίας.

Sms τέλος από την Δευτέρα 4 Μαΐου: Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμά του από την επόμενη Δευτέρα, 4 Μαΐου, αίρονται οι περιορισμοί στην μετακίνηση των πολιτών. Ωστόσο ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι είναι υψίστης σημασίας να τηρούμε σχολαστικά τα μέτρα ατομικής υγιεινής, να μην κάνουμε χειραψίες,  να κρατάμε αποστάσεις, να μένουμε μέσα αν έχουμε βήχα ή πυρετό, καθώς και να ακούμε  τις συμβουλές των  ειδικών για προστατευτική μάσκα.

Καταργείται  η γραπτή άδεια και τα σχετικά SMS στο 13033 – Περιορισμοί στην κυκλοφορία εκτός νομού της κατοικίας μας

Συγκεκριμένα είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός στο διάγγελμά του: Καταργούνται, με άλλα λόγια, η γραπτή άδεια και τα σχετικά SMS. Θα εξακολουθήσουν, όμως, να ισχύουν για τουλάχιστον δύο εβδομάδες οι περιορισμοί στην κυκλοφορία εκτός νομού της κατοικίας μας. Η ατομική άθληση θα επιτρέπεται στους ανοικτούς χώρους και στη θάλασσα. Αλλά οι οργανωμένες παραλίες θα παραμένουν ακόμα κλειστές.

Την ίδια μέρα θα λειτουργήσουν και ορισμένα είδη καταστημάτων και υπηρεσιών. Αναφέρω ενδεικτικά: Βιβλιοπωλεία, ηλεκτρονικά είδη, ΚΤΕΟ και καταστήματα αθλητικών ειδών. Όπως και τα κομμωτήρια, πάντα όμως με ραντεβού. Το υπόλοιπο λιανεμπόριο θα επανεκκινήσει την Δευτέρα 11 Μαΐου, εκτός των εμπορικών κέντρων. Αυτά θα ανοίξουν την 1η Ιουνίου. Σε όλα τα καταστήματα, βεβαίως, θα ισχύουν όροι που θα περιορίζουν την πυκνότητα των επισκεπτών. Και θα λαμβάνονται αυστηρά μέτρα προστασίας των εργαζομένων.

Δείτε το βίντεο με το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments