Πως Να

Πως μπορώ να βγω από το σπίτι στις 4 Μαϊου

Πως μπορώ να βγω από το σπίτι στις 4 Μαϊου
Έτσι θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε μετά το τέλος της καραντίνας.

Πέρασε ένας μήνας και κάτι από τη στιγμή που ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την απαγόρευση κυκλοφορίας σαν μέτρο της μείωσης της διασποράς του κορωνοϊού. Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού έδειξε την απαιτούμενη πειθαρχία και πλέον μπορούμε να επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα. Φυσικά η ζωή τους επόμενους μήνας δεν θα είναι ίδια με όσα γνωρίζαμε προ καραντίνας. Κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Στις 6 το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στους πολίτες και αναμένεται να ανακοινώσει την σταδιακή άρση των μέτρων. Αυτή θα ισχύσει από τις 4 Μαΐου. Αυτό θα γίνει προκειμένου να αποφύγουμε εικόνες συνωστισμού ενόψει του τριήμερου της πρωτομαγιάς. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν συνεντεύξεις Τύπου των αρμόδιων υπουργών για διευκρινήσεις.

Τι αλλάζει από τις 4 Μαΐου

Με βάση όλα όσα γνωρίζουμε στις 4 Μαΐου θα πάψει να ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας και μαζί το SMS που στέλναμε για να εξασφαλίσουμε την άδεια κυκλοφορίας. Την ίδια ώρα θα ξεκινήσει σταδιακά το άνοιγμα ορισμένων επιχειρήσεων. Μέσα σε αυτά περιλαμβάνονται τα κομμωτήρια και τα καταστήματα προσωπική υγιεινής.

Από τη στιγμή λοιπόν που το SMS θα σταματήσει να υπάρχει τότε ο οποιοσδήποτε θα μπορεί να βγει από το σπίτι του ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο θα πρέπει να τηρούμε τις αποστάσεις και όλα τα απαραίτητα μέτρα προσωπικής υγιεινής. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ένα από τα σημαντικότερα αγαθά της εποχής μας είναι η αλληλεγγύη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments