Lifestyle

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η Ελληνίδα ηθοποιός συμμετείχε στo φινάλε του Homeland

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η Ελληνίδα ηθοποιός συμμετείχε στo φινάλε του Homeland
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η όμορφη ηθοποιός τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στις ΗΠΑ κυνηγώντας κάθε ευκαιρία με σκοπό να ανοίξει τα φτερά της και να κάνει καριέρα στην ομολογουμένως νούμερα ένα αγοράς του θεάματος.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Είναι ταλαντούχα, όμορφη και αναζητά συνεχώς νέες προκλήσεις. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ξεχώρισε με το… καλημέρα στην Ελλάδα με τις τηλεοπτικές τις εμφανίσεις σε πετυχημένα σίριαλ. Η μελαχρινή ηθοποιός όμως μετά από το μακροχρόνιο πέρασμα από το «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» – σειρά που λατρεύει ακόμη και σήμερα το τηλεοπτικό κοινό – θέλησε να αφήσει την Ελλάδα και να ανοίξει τα φτερά της στο εξωτερικό.

Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται πάνω στο αντικείμενό της στις ΗΠΑ παλεύοντας για το όνειρο. Οι προσπάθειές της μάλιστα την έφεραν αντιμέτωπη με μια πολύ όμορφη – αν και σύντομη – εμπειρία. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου της δημοφιλούς σειράς Homeland σε μια μικρή, αλλά σημαντική σκηνή, όπου αντάλλαξαν τσάντες με την πρωταγωνίστρια, την ώρα που φρέσκαραν το μακιγιάζ τους στο μπάνιο.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου κοινοποίησε μερικές φωτογραφίες και ανέφερε για τη συμμετοχή της στην σειρά: «Το τέλος του “Homeland” με άφησε άφωνη. Πέρα από την πλάκα. Ήταν τρομερά συγκινητικό να είμαι μέρος του φινάλε ενός σόου που βλέπω από το 2011. Και να γνωρίσω τόσο σπουδαίους ανθρώπους και καλλιτέχνες όπως οι Claire Danes, Costa Ronin, Lesli Linka και Alex Gansa. Σας ευχαριστώ από τη μέρα του κοινού και σας ευχαριστώ που με υποδεχτήκατε στην οικογένεια του Homeland», έγραψε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στη λεζάντα της φωτογραφίας που κοινοποίησε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments