Lifestyle

Μαρία Κίτσου: Έχασα τον πατέρα μου δύο μέρες πριν την πρώτη μου παράσταση

Μαρία Κίτσου: Έχασα τον πατέρα μου δύο μέρες πριν την πρώτη μου παράσταση
Μαρία Κίτσου: Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ένα γεγονός που σημάδεψε τη ζωή της.

Μαρία Κίτσου: Καλεσμένη της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Ενώπιος Ενωπίω» και του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν χθες βράδυ η πρωταγωνίστρια στις «Άγριες Μέλισσες», Μαρία Κίτσου. Η ταλαντούχα ηθοποιός σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, στην οικογένειά της αλλά και στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός συγκίνησε όταν αναφέρθηκε σε μια από τις στιγμές που σημάδεψαν την μετέπειτα ζωή της, τον χαμό του αγαπημένου της πατέρα. «Τον χάσαμε την προπαραμονή της πρώτης μου παράστασης. “Έφυγε” στη γενική πρόβα και στην πρεμιέρα ήταν η κηδεία. Η είσοδός μου στο θέατρο ήταν λίγο δύσκολη. Θεωρώ ότι αν δεν είχα το θέατρο, θα τρελαινόμουν. Με έσωσε, δηλαδή, το ότι είχα να πάω στην παράσταση κάθε βράδυ, δηλαδή λίγο μάζεψε το μυαλό μου. Στο σπίτι, η κατάσταση ήταν -όπως καταλαβαίνεις- φοβερή. Είχα την αμέριστη συμπαράσταση όλων των παιδιών στον θίασο. Βέβαια, όταν τελείωνε η παράσταση, δεν μπορώ να σου περιγράψω τι συνέβαινε μέσα μου».

Όσο για το πότε θα αρχίσουν εκ νέου τα γυρίσματα για τις «Άγριες Μέλισσες», τα οποία είχαν σταματήσει εξαιτίας του κορονοϊού COVID-19, ανέφερε ότι αυτό αναμένεται να γίνει μέχρι τα μέσα Μαΐου και υπό πολλές προφυλάξεις για την υγεία όσων συμμετέχουν.

Στην εκπομπή παραβρέθηκε μέσω skype και ο αγαπημένος της αδερφός, Μιχάλης Κίτσος, ο οποίος παραδέχθηκε πως δεν συνηθίζει να παρακολουθεί εκείνη και το σίριαλ του ΑΝΤ1. Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου τον ρώτησε μάλιστα αν παρακολουθεί την Μαρία Κίτσου στις «Άγριες Μέλισσες» εκείνος δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια «όχι» και στη συνέχεια εξήγησε τους δύο λόγους που δεν το κάνει.

«Δεν την παρακολουθώ. Δεν έχω δει κανένα επεισόδιο. Έχω παρακολουθήσει το τρέιλερ. Ο Υπάρχον δυο λόγοι. Ο πρώτος λόγος είναι ο φόρτος εργασίας που έχω. Δεν υπάρχει χρόνος για να την παρακολουθήσω.

Ο δεύτερος λόγος που και να είχα χρόνο μάλλον δεν θα την παρακολουθούσα τη Μαρία, είναι για την ποιότητα της Μαρίας ως ηθοποιού. Η Μαρία όταν υποδύεται, δε γίνεται ο ρόλος, είναι ο ρόλος. Μετουσιώνεται στον ρόλο. Αυτό προσωπικά μου δημιουργεί ένα πρόβλημα οντολογικό. Όταν βλέπω μια γυναίκα να πάσχει κι ας ξέρω πως δεν είναι πραγματικότητα, αμέσως μου φέρνει στην επιφάνεια τέτοια συναισθήματα… Η πάσχουσα γυναίκα, η έννοια του πάθους. Αυτό δε μπορώ να το αντέξω. Όταν ήμουν στην Ελλάδα την είδα σε τρία θεατρικά. Είχε καταφέρει να με κάνει να συμπάσχω μαζί της. Η Μαρία δεν παίζει, είναι αυτό που υποδύεται» εξήγησε ο αδερφός της Μαρίας Κίτσου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments