Lifestyle

Sofia Vergara: Πόζαρε με την ανιψιά της και «έριξε» το Instagram

Sofia Vergara: Πόζαρε με την ανιψιά της και «έριξε» το Instagram
Sofia Vergara: Η Αμερικανίδα τηλεπερσόνα αν και διανύει το 47ο έτος της ηλικίας της διαθέτει ένα από τα πιο πληθωρικά σώματα του Χόλιγουντ.

Sofia Vergara: Διαχρονικά η Αμερικανίδα ηθοποιός ξέρει πως να τραβά τα βλέμματα των εκατομμυρίων θαυμαστών της. Η 47χρονη – πλέον – τηλεπερσόνα μπορεί να μην διάγει τις δόξες του παρελθόντος, ωστόσο διατηρείται σε εξαιρετικό επίπεδο τόσο όσον αφορά την ηθοποιία όσο και σε ομορφιά.

Ειδικά στο δεύτερο σκέλος δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς, καθώς διαθέτει ένα από τα πιο πληθωρικά σώματα του Χόλιγουντ, το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να συγκριθεί με 20χρονης. Κάτι τέτοιο προσπάθησε μάλλον να κάνει η Sofia Vergara και όπως φαίνεται από το αποτέλεσμα δικαιώθηκε πανηγυρικά.

Η ηθοποιός λατρεύει την 28χρονη ανιψιά της. Ο φακός τις έχει απαθανατίσει μαζί ουκ ολίγες φορές σε κοινές παρουσίες σε βραβεία και βόλτες σε εμπορικά κέντρα και κινηματογράφους. Αυτή τη φορά ωστόσο φρόντισαν οι δυο τους να δώσουν τροφή στα Μέσα ανεβάζοντας κοινή φωτογραφία με την… πίσω όψη τους.

Τι κι αν τις χωρίζει μια 20ετια, η φωτογραφία δείχνει σαν να είναι στην ίδια ηλικία, καθώς η Sofia Vergara πραγματικά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το σώμα της νεαρής. Αντιθέτως η ηθοποιός δεν διστάζει να αποκαλύψει για άλλη μια φορά το θεσπέσιο κορμί της στου εκατομμύρια άνδρες θαυμαστές της. Η παρακάτω φωτογραφία ανέβηκε μέσω του λογαριασμού της ηθοποιού στο Instagram  και όπως ήταν φυσικό απογειώθηκε στα λάικ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments