Video

Μίνα Αρναούτη: “Είμαι άνεργη εδώ και τέσσερα χρόνια, κανείς δεν ρωτάει πως ζω”

Μίνα Αρναούτη: “Είμαι άνεργη εδώ και τέσσερα χρόνια, κανείς δεν ρωτάει πως ζω”
Μίνα Αρναούτη: Σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε για το πως περνάει στην καραντίνα.

Μίνα Αρναούτη: Αποκαλυπτική και συνάμα ειλικρινής η Μίνα Αρναούτη βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για τη ζωή της στην καραντίνα ενώ συγκλονίζει με τα όσα αναφέρει για το γεγονός πως είναι άνεργη και τα βγάζει πάρα πολύ δύσκολα με τις καθημερινές της υποχρεώσεις.

Η Μίνα Αρναούτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Open με παρουσιάστρια την Κατέρινα Καινούργιου και επισήμανε ότι τέσσερα χρόνια μετά το τροχαίο δυστύχημα με τον Παντελή Παντελίδη συνεχίζει τις επεμβάσεις. Μέσω διαδικτύου από την Μυτιλήνη όπου ζει απάντησε στις ερωτήσεις και τόνισε ότι περνάει δύσκολες στιγμές.

“Μέχρι και πριν λίγους μήνες συνέχιζα τις επεμβάσεις, δεν έχει τελειώσει αυτό”, λέει χαρακτηριστικά ενώ μιλώντας για τις απειλές που δεχόταν λόγω του τροχαίου απάντησε: “Έχουν ηρεμήσει κατά πολύ τα μηνύματα που δέχομαι, αλλά λαμβάνω ακόμα κάποια από fan pages του Παντελίδη”. Αναφερόμενη στη ζωή της σημειώνει ότι περνάει δύσκολα, καθώς εκτός από τα προβλήματα που αποκόμισε από το τροχαίο, δεν έχει και δουλειά.

“Τέσσερα χρόνια είμαι άνεργη, δε ρωτάει κανένας πώς ζω. Αν έχω χρήματα να κάνω εξετάσεις. Με στηρίζει η μητέρα μου, είναι δύσκολα”, είπε μεταξύ άλλων. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι με την οικογένεια του Παντελίδη δεν τα έχει βρει, ενώ θα κινηθεί και δικαστικά για να αποζημιωθεί.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments