Αθλητισμός

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Αμφίβολο το μέλλον του στον Ολυμπιακό

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Αμφίβολο το μέλλον του στον Ολυμπιακό
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Ένα μεγάλο ερωτηματικό βρίσκεται δίπλα από το όνομα του 33χρονου μέσου σχετικά με την παραμονή του ή μη στον Ολυμπιακό.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Μένει ή φεύγει από τον Πειραιά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος; Αυτό αναρωτιούνται πολλοί μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Πέδρο Μαρτίνς να παραμένει στον πάγκο του Ολυμπιακού και τη νέα σεζόν. Σημειώνεται, πως για την ώρα τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Sportday η παραμονή του Πορτογάλου τεχνικού, ανοίγει την πόρτα της αποχώρησης στον Λάζαρο. Αυτό γιατί ο Μαρτίνς την “τρέχουσα” σεζόν έδειξε με τη διαχείριση του ρόστερ ότι προτιμά τον Κώστα Φoρτούνη. Ο Χριστοδουλόπουλος προοριζόταν για ψευτοεννιάρι από τον Πορτογάλο καθώς τον ήθελε μαζί του. Φαίνεται πως έπεισε όμως και τώρα ίσως χρειαστεί να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.  

“Σειρήνες” από Κύπρο για τον 33χρονο μέσο:

Όπως ανέφερε τις προηγούμενες ημέρες ο κυπριακός Τύπος ο παίκτης του Ολυμπιακού έχει μπει στη λίστα δύο εκ των μεγαλύτερων ομάδων της χώρας.  Οι ενδιαφερόμενοι -χωρίς να αναφέρεται ποιοι- όπως αναφέρεται από το ρεπορτάζ είναι άκρως ικανοποιημένοι από τη παρουσία του και θεωρούν πως μπορεί να σταθεί και με το παραπάνω στο εγχώριο πρωτάθλημα. Μάλιστα αμφότεροι έχουν ήδη χτυπήσει τη πόρτα του Ολυμπιακού, προκειμένου να μάθουν τις προθέσεις τόσο του συλλόγου όσο και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της “O ‘Jogo”, ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Πέδρο Μαρτίνς για ανανέωση του συμβολαίου του γι’ ακόμα μία σεζόν, με αναπροσαρμογή των αποδοχών του. “Ο Ολυμπιακός προχώρησε τις διαπραγματεύσεις με τον Μαρτίνς, λόγω της καλής δουλειάς του αυτά τα σχεδόν δύο χρόνια που είναι στην Ελλάδα“, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα. Μάλιστα η πορτογαλική εφημερίδα τονίζει πως θα υπάρξει και οικονομική αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του 49χρονου τεχνικού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments