Αθλητισμός

Νίκος Παππάς Παναθηναϊκός: Όλα ανοιχτά το καλοκαίρι – Ξέρω πως με αγαπούν

Νίκος Παππάς Παναθηναϊκός: Όλα ανοιχτά το καλοκαίρι – Ξέρω πως με αγαπούν
Νίκος Παππάς Παναθηναϊκός: Συνέντευξη παραχώρησε ο γκαρντ του «Τριφυλλιού» μιλώντας μεταξύ άλλων για την εμπειρία του προ ετών στο εξωτερικό αλλά και το μέλλον του στους «Πράσινους».

Νίκος Παππάς Παναθηναϊκός: Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ιδιαίτερη συνέντευξη στον B.D. Foxmoor των Active Member μιλώντας ανοιχτά τόσο για τα μελλοντικά του σχέδια, όσο και για τις εμπειρίες που έχει ζήσει ως τώρα στο μπάσκετ. Ο 30χρονος γκαρντ τόνισε πως για το καλοκαίρι τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά για το αν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό ή θα αναζητήσει άλλο σταθμό στη καριέρα του.

Ο έμπειρος γκαρντ μπορεί να επέστρεψε από τον σοβαρό τραυματισμό του ωστόσο επί Πιτίνο δεν πήρε ποτέ τις ευκαιρίες που αναζήτησε. Το καλοκαίρι αναμένεται να είναι ένα από τα πιο κομβικά της καριέρας του, καθώς θα καθοριστεί αν οι «Πράσινοι» θέλουν να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους και να του δώσουν ενεργό ρόλο ή αν αυτός θα αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η αναφορά στο μέλλον του στον Παναθηναϊκό

«Ελπίζω να μην σε ακούσουν, γιατί θα μου δώσουν τον βασικό με αυτά που λες. Αν ακούσουν ότι θέλω να μείνω πολύ, θα μου δώσουν τον βασικό. Όχι, όχι, όλα καλά. Είμαι σε ένα περιβάλλον που με ξέρουν. Με αγαπούν και τους αγαπώ. Ό,τι και να γίνει, δεν βαριέσαι… Αν χρειαστεί να αλλάξω περιβάλλον, θα αλλάξω. Να σου πω και την αλήθεια, θα πρέπει. Δεν θα σταματήσω ακόμα. Δεν θα έχω κάτι άλλο να κάνω. Αν αλλάξω περιβάλλον, θα συνεχίσω να παίζω».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments