Ελλάδα

Συνετρίβη ελικόπτερο ανοιχτά της Κεφαλονιάς

Συνετρίβη ελικόπτερο ανοιχτά της Κεφαλονιάς
Στο ελικόπτερο του ΝΑΤΟ επέβαιναν έξι άτομα, ενώ βρέθηκε και ένας νεκρός από το πλήρωμα. Όπως έγινε γνωστό είχε απογειωθεί από καναδική φρεγάτα.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το κανάλι του OPEN, αγνοείται ελικόπτερο του ΝΑΤΟ ανοιχτά της Κεφαλονιάς. Ειδικότερα, το ελικόπτερο έχει χαθεί από τα ραντάρ, σε απόσταση περίπου 85 χιλιόμετρων από την Κεφαλονιάκαι στην περιοχή του FIR Ρώμης,  ενώ επέβαιναν σε αυτό έξι άτομα. Σημειώνεται πως πριν λίγη ώρα βρέθηκε και ένας νεκρός από το πλήρωμα στο ελικόπτερο που συνετρίβη.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Άμυνας το περιστατικό συνέβη στις 20:15 όταν το αεροσκάφος χάθηκε από τα ραντάρ. Το ελικόπτερο ανήκει στη δύναμη της καναδικής φρεγάτας Fredericton, από την οποία είχε σηκωθεί και πραγματοποιούσε περιπολία. Η φρεγάτα ανήκει στη μόνιμη ναυτική δύναμη του ΝΑΤΟ SNMG2.

Παράλληλα έχουν εντοπιστεί συντρίμμια από ιταλικά και νατοϊκά πλοία που ερευνούν το σημείο του δυστυχήματος. Παρ όλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει ζητηθεί βοήθεια από τις ελληνικές αρχές, οι οποίες βρίσκονται σε επιφυλακή για να προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια ανά πάσα ώρα και στιγμή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments