Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: «Παιδομάζωμα» από την Ευρώπη με έντονο ελληνικό στοιχείο

Ολυμπιακός μεταγραφές: «Παιδομάζωμα» από την Ευρώπη με έντονο ελληνικό στοιχείο
Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι «Ερυθρόλευκοι» έχουν εντοπίσει πέντε περιπτώσεις εξελίξιμων ποδοσφαιριστών με τις τέσσερις από αυτές να αφορούν Έλληνες που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Ολυμπιακός μεταγραφές: Την Ευρώπη οργώνει ο Ολυμπιακός προκειμένου να βρει φρέσκες λύσεις και να προσθέσει στο υπάρχον ρόστερ του επιπλέον ποιότητα. Ο Πέδρο Μαρτίνς και το τεχνικό επιτελείο έχουν εισηγηθεί την απόκτηση νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που θα μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα ανεβάζοντας παράλληλα τη χρηματιστηριακή τους αξία.

Έτσι εκτός από την εμπειρία οι «Ερυθρόλευκοι» αναζητούν νιάτα. Όπως αναφέρεται από το ρεπορτάζ του sdna.gr, οι Πειραιώτες έχουν επικεντρωθεί σε πέντε περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι Έλληνες που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού.

Πρώτη περίπτωση είναι ο 18χρονος επιθετικός του Άγιαξ, Ντάμιαν Ντόστανιτς, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Αίαντα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό να καλύπτει τις φιλοδοξίες του παίκτη. Επίσης ψιλά στη λίστα του Ολυμπιακού είναι και ο 19χρονος, Νίκος Μιχελής. Ο νεαρός αμυντικός ανήκει στη Μίλαν και αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα της. Η περίπτωση του δεν είναι εύκολη, μιας και δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2021. Βέβαια, στον Πειραιά φαίνεται να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που να τον θέλουν.

Ο δεύτερος «Ιταλός» που βρίσκεται στο «ερυθρόλευκο» σημειωματάριο είναι ο Αντώνης Σιατούνης, ο οποίος είναι 18 χρονών, παίζει στα χαφ και αγωνίζεται στην Κ-18 της Σαμπντόρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιταλική ομάδα τον είχε πάρει από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2018.

Φυσικά υπάρχει και τρίτος Έλληνας που είναι στη λίστα και ονομάζεται Γιώργος Βρακάς. Ο 19χρονος αγωνίζεται εδώ και 2 χρόνια στις ακαδημίες της Νάπολι ως στράικερ. Η ιταλική ομάδα τον πήρε πριν αππο 2 χρόνια από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Για τον συγκεκριμένο δεν έχει γίνει καμία κίνηση μέχρι στιγμής.

Η τέταρτη περίπτωση Έλληνα είναι αυτή του Βασίλη Παμλίδης, για τον οποίο έχει γίνει και μεγαλύτερο… σούσουρο. Ο Παμλίδης αρέσει στους Ερυθρόλευκους, αλλά από αυτό μέχρι να γίνει πρόταση στη Σάλκε για την απόκτησή του υπάρχει μεγάλη απόσταση. Οι Πειραιώτες θα πρέπει να πληρώσουν τροφεία ύψους 270.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments