Ελλάδα

Γιώργος Καραμέρος – Σπύρος Χαριτάτος: Αυτό που έκαναν στην εκπομπή τους για τον κορωνοϊό θα συζητηθεί

Γιώργος Καραμέρος – Σπύρος Χαριτάτος: Αυτό που έκαναν στην εκπομπή τους για τον κορωνοϊό θα συζητηθεί
Γιώργος Καραμέρος - Σπύρος Χαριτάτος: Όλοι στο Open έχουν εναρμονιστεί με τις νέες συνθήκες.

Γιώργος Καραμέρος – Σπύρος Χαριτάτος: Οι συνθήκες που έχει διαμορφώσει η πανδημία του κορωνοϊού και μέχρι να βρεθεί φάρμακο και εμβόλιο ανατρέπουν την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων. Η λέξη προφύλαξη ή προστασία από τον κορωνοϊό είναι μόνιμη πλέον  στο λεξιλόγιό μας ενώ όλοι μιλούν για τα μέτρα που θα εμποδίσουν τον κορωνοϊό να εισβάλλει στο σώμα και συνεπώς στη ζωή μας.

Σε όλους τους κλάδους οι εργαζόμενοι τηρούν τα μέτρα προστασίας. Έτσι και στον τηλεοπτικό σταθμό Open οι υπεύθυνοι της εκπομπής των Γιώργου Καραμέρου και Σπύρου Χαριτάτου πήραν τα μέτρα τους προκειμένου οι δυο δημοσιογράφοι να μπορούν να παρουσιάσουν την ενημερωτική εκπομπή δίχως το άγχος της μετάδοσης σταγονιδίων ο ένας στον άλλο αλλά και στους υπόλοιπους δημοσιογράφους της εκπομπής.

Ένα μικρό πλέξιγκλας τοποθετήθηκε ανάμεσα στους δυο παρουσιαστές στο τραπέζι που κάθονται, ενώ όταν σηκώνονταν όρθιοι κρατούσαν τις αποστάσεις. Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στη σελίδα του στο facebook δείχνουν αυτό που έκαναν για να προστατευτούν από τον κορωνοϊό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments