Ελλάδα

ΘΕΜΑ 104.6: Η “Mask Force 104,6” Μακρυγιάννης – Αδαμόπουλος ανέλαβε το πρωινό 8-9

ΘΕΜΑ 104.6: Η “Mask Force 104,6” Μακρυγιάννης – Αδαμόπουλος ανέλαβε το πρωινό 8-9
ΘΕΜΑ 104.6: Η νέα εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού με μασκότ τον Φρόνιτ, ένα πανέμορφο Τζακ Ράσελ, όπως ήταν και ο περίφημος Μάιλο στην ταινία "Μάσκα".

ΘΕΜΑ 104.6: Το ραδιοφωνικό δίδυμο Γιάννης Μακρυγιάννης – Βασίλης Αδαμόπουλος αναλαμβάνει να ανοίξει το αμιγώς ενημερωτικό πρόγραμμα τις καθημερινές στο ΘΕΜΑ 104.6 – παίρνουν τη σκυτάλη κάθε μέρα από τους “Φουνταριστούς” Μηνά Τσαμόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη, οι οποίοι κάνουν το πιο κεφάτο, χιουμοριστικό, ψυχαγωγικό, αλλά και ενημερωτικό δίωρο στη μπάντα των FM.

Με τίτλο εκπομπής “Mask Force”, Μακρυγιάννης και Αδαμόπουλος, δύο… ακανόνιστοι τύποι στην εποχή της νέας κανονικότητας, φορούν τις μάσκες τους και αναλαμβάνουν δράση, κρατώντας σταθερά αποστάσεις ασφαλείας. Αποστάσεις ασφαλείας από εύκολες ερμηνείες. Αποστάσεις ασφαλείας από αυτούς που προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια. Αποστάσεις ασφαλείας από κραυγές και κορώνες εντυπωσιασμού.

Κάθε μέρα από τις 8 έως τις 9 το πρωί η MASK FORCE 104,6 αναλαμβάνει δράση στην έγκυρη και διεισδυτική ενημέρωση. Ο Γιάννης Μακρυγιάννης και ο Vasilis Adamopoulos με πολύ κέφι και ανελέητο πείσμα διαβάζουν πίσω από τις γραμμές και έχουν ΘΕΜΑ.

MASK FORCE 104,6. Με ισχυρό δείκτη προστασίας απέναντι στην πανδημία των κάθε λογής fake news. Στο ΘΕΜΑ Radio 104.6.  Η νέα εκπομπή στο ΘΕΜΑ 104.6 έχει όμως και… μασκότ έκπληξη: Τον Φρόνιτ, ένα πανέμορφο Τζακ Ράσελ, όπως ήταν και περίφημος Μάιλο στην ταινία “Μάσκα”. Ο Φρόιντ αναμένεται να κάνει συχνά πυκνά εμφανίσεις στο στούντιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments