Διεθνή

Σερβία κορωνοϊός: Εκτόξευση κρουσμάτων – Έφτασαν τα 9.009

Σερβία κορωνοϊός: Εκτόξευση κρουσμάτων – Έφτασαν τα 9.009
Σερβία κορωνοϊός: Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 285 νέα κρούσματα και ακόμη έξι θάνατοι, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των νεκρών στους 179.

Σερβία κορωνοϊός: Άνοδος σημειώνεται τόσο στα κρούσματα όσο και στους νεκρούς στη Σερβία, αφού το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 285 νέα κρούσματα κορωνοϊού και έτσι ο συνολικός αριθμός των ασθενών έφτασε τους 9.009. Παράλληλα ακόμη έξι ασθενείς κατέληξαν από εχθές ανεβάζοντας στους 179 τον αριθμό των νεκρών. Το ποσοστό θνητότητας από τον ιό ανέρχεται στο 1.99%.

Στα νοσοκομεία της χώρας νοσηλεύονται 2.479 ασθενείς από τους οποίους οι 71 είναι διασωληνωμένοι

Επίσης, μέχρι σήμερα έχουν εξεταστεί 85.645 δείγματα ενώ τις τελευταίες ημέρες εξετάζονται σε καθημερινή βάση περισσότερα από 6.000 ύποπτα κρούσματα. Από σήμερα το απόγευμα και μέχρι το πρωί του Σαββάτου η κυβέρνηση επέβαλε γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας για να αποτραπεί ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς στην εξοχή, όπως συνηθίζεται, ενώ από την Δευτέρα θα υπάρξει νέα χαλάρωση των μέτρων περιορισμού.

Τέλος, όπως αναγγέλθηκε από την κυβέρνηση την ερχόμενη εβδομάδα θα επιτραπούν οι σιδηροδρομικές συγκοινωνίες, οι συγκοινωνίες των υπεραστικών λεωφορείων, ενώ θα ανοίξουν και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί. Αναγγέλθηκε επίσης η λειτουργία των εστιατορίων και των καφετεριών υπό την προϋπόθεση ότι θα τηρούνται τα μέτρα προστασίας και από το προσωπικό αλλά και από τους πελάτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κρούσματα σε ολόκληρο τον πλανήτη έχουν ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments